torsdag 30 september 2010

Köpmani

[Det här är mest ett nonsensinlägg, min hjärna har en oseriös dag.]

Dagen blev trevlig. Fastighetsskötaren kom och trollade lite med elementen så nu har vi värme! :D Sedan fikade jag en bra stund på stan med en kompis. Tjejen som jobbar på fiket tilltalar mig som om jag vore jordens stammis trots att jag bara är där någon gång då och då. Jaja, det är väl trevligt.

När jag gick iväg hemifrån frågade Mannen om jag hade pengar, jag svarade att jag bara skulle fika, inte shoppa. Hahaha. Rååååkade bara ha en rabattkupong på Intersport. På vägen hem blev det jackjakt. Tankarna har funnits där ett tag att jag skulle vilja byta ut min vinterjacka med dåliga blixtlåset, och av bitter erfarenhet vet jag att om man inte handlar vinterjackan nu utan väntar tills i januari när man behöver den, ja då finns det inga kvar i affärerna för de har redan plockat fram linnen och bikinis. Lång ursäkt för att bevisa att jag verkligen behövde handla och inte bara kände det oemotståndliga uppåtsuget... Tänkte att jag behövde fundera på saken dock (efter att ha provat i princip alla jackor i butiken). Nämnde mitt dilemma för Mannen när jag kom hem, som genast tyckte att det var klart att jag skulle ha en jacka, och eftersom han ändå skulle göra ett ärende på stan så kunde vi köpa den på en gång (och han betalade). Jag är så inihelvete bortskämd så en tiondel kunde vara nog.

Så nu äger jag en fin och användbar vit parkas, kanske inte den mest smarta färgen men jag är så trött på att alltid gå i svart! Ljus ljus ljus! (säger jag sittandes här i svart tröja och mörka jeans, haha!)

Har lite dåligt samvete för jag borde ta ett par sömntabletter ikväll men jag vill inte! Kompromiss: om jag inte sover normalt i natt så måste jag ta dem imorgon kväll. Blä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar