måndag 13 september 2010

Vänner

Göran X, jag vet vad du gjorde kl 07.18 måndagen den 13:e september.

Fick ett kedje-sms, ett "om du är en sann vän skicka vidare till alla i din adressbok", från ett nummer jag inte kände igen men som enligt hitta.se gick till Göran. Göran who? Ingen aning, iallafall ingen jag är en sann vän till. J-a tur att jag redan var vaken, annars hade jag blivit sur.

Lite roar mig tanken att faktiskt skicka det till alla i min adressbok. Arbetsförmedlingen. Försäkringskassans kundtjänst. Kortspärr. Pizzerian  Polisen. Psykakuten. Psykläkaren. Psykmottagningen. Psykologen. Sjukhuset. Statoil. Taxi. Västtrafik. Undrar hur många svar jag skulle få?

4 kommentarer:

  1. Åh, så irriterande. Jag hatar sådant. Och jag förstår inte riktigt vad de är ute efter, de lär ju knappast kunna tjäna något på att jag skickar en massa sms... Eller har jag missat något?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - nej, det handlar väl mest om bekräftelse, att man får x antal svar tillbaka? Sånt som tonårstjejer ägnar mycket tid åt. Men Göran låter väl som en medelålders man, eller hur? Mycket märkligt.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag hade nog skickat ett mess till den där Göran och fråga vart han fått numret ifrån. ;)

    SvaraRadera
  4. Ylva - det jag är rädd för är att det är någon som jag haft kontakt med (inte i privata sammanhang) och totalt glömt. :) Äh, det spelar ingen roll.

    SvaraRadera