måndag 23 augusti 2010

Mångsysslare

Håhåjaja. Tankarna bara hoppar groda ikväll. Har ett starkt sug i kroppen, vet inte efter vad. Kaffe har jag redan druckit. Sprit och benso lockar inte alls. Är inte hungrig (har just satt i mig ett kycklinglår). Mest vill jag nog ha kroppskontakt och någonstans att glappa med käften, men kommer inte på någon jag kan ringa så här dags och bara breda ut mig själv hos utan minsta artighetslyssnande från min sida. Så jag bloggar som mager ersättning. En frizon för en (ibland) självcentrerad tjatmoster. Tänk att pratbehov kan kännas fysiskt, en kryllande känsla i hela kroppen.

Jag har städat lite, t.o.m. dammsugit fast jag hatar det. Ljudet. Tog en långpromenad imorse men annars har jag mest vankat mellan datorn, en tidskrift, köket, tv-soffan, tillbaka till datorn. Svarat på ännu en felringning, vår fasta telefon har ett nummer som långt tidigare gick till ett apotek, det är alltid äldre damer. Tänker att jag borde göra något konkret, som att måla. Räcker finger åt det. Ägnar mig åt kort, kort kommunikation, men orkar inte driva diskussioner vidare, googlar "vindstyrka" istället. Just nu har jag Gunde Svan hojtandes i öronen, av outgrundlig anledning (varför inte bara zappa över till någonting roligare? eller stänga av?) Blir trött på alltihopa och överväger allvarligt att gå och lägga mig före 21, som om jag skulle somna nu. Gäspar, inte av trötthet utan av frustration.

5 kommentarer:

  1. Skickar en kram. Jag planerar att gå och lägga mig typ......NU =)
    Kramkram <3

    SvaraRadera
  2. Gunde Svan är alldeles för mycket för en svag liten själ som mig. Är trött och utmattad. Skickar en god John Blund kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Tack hörni. :)

    Jag sätter väl kurs mot sängen snart. Kanske. Nu börjar jag bli pigg igen, typiskt.

    SvaraRadera
  4. Kram!
    (mig kan du alltid ringa, vet du väl ... om du vill alltså)

    SvaraRadera
  5. Tack Laura. :)
    Skönt att höra av dig.

    SvaraRadera