fredag 20 augusti 2010

Gullpengar

Mitt shoppingberoende har nått helt nya svindlande höjder idag, för vi har köpt en enormt jättedyr fin tv. Vår gamla tjock-tv börjar se för skruttig ut, den har fått jobba hårt i många år. Nu blir den efterträdd av dagens kaxiga generation, vi får väl se hur duktig den är när det kommer till kritan. Stackars Mannen hade tänkt spendera hälften av vad det slutligen blev, inte lätt att shoppa med mig. :P Det blir väldigt spännande att se om vi blir nöjda när den väl kommer i nästa vecka. Hemkörning och installation ingick hos vår lokala butik, de lägger väl säkert några kronor på priset i gengäld, men det kan det vara värt. Vi bor en spiraltrappa upp utan hiss. ;)

Min äldste son kommer ner tis-tor, det blir så jättebra. Vi åker nog till det danska konstmuseet Louisiana, och så kan han vara med när tv:n installeras, han gillar hemelektronik. Jag är så glad att han kommer.

Jag tycker om det här, jag har flyt. Eller vind i seglen, lite bättre än den nybörjare till brädseglare vi satt och tittade på nere vid stranden igår. Han gav dock inte upp. Jag skålar i kaffe för oss som inte ger upp *Theme from Rocky*

4 kommentarer:

  1. Jag kände mig skyldig och svart som synden när vi "slösade" bort en massa tusenlappar på en platt-tv och dåligt samvete över att den stackars gamla tjock-tv´n fick bäras ut och gå skroten till mötes. Men nu är vi jättenöjda med platt-tv´n och jag kommer nästan inte ihåg hur den tjocka var. Kram!

    SvaraRadera
  2. Så hur många tum är TV:n på? :)

    SvaraRadera
  3. Miriam - den här gången känner jag inte dåligt samvete. Vi tittar rätt mycket på tv och dvd, slår man ut kostnaden över åren så känns det acceptabelt. Jag fikar antagligen för lika mycket! Kul att ni är nöjda. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Charlyene - det är en 40 tums LED. Ska bli intressant att se hur stor den ser ut i hemmiljö, svårt att riktigt avgöra sånt i en butik. Men min ena son har en 40 tums och jag tycker den är lagom (vilka krav man får allt eftersom den tekniska utveckligen pågår, man vill bara ha mer och mer...)

    Kram!

    SvaraRadera