onsdag 4 augusti 2010

Haha

Som av en tanke har min internetuppkoppling varit nere hela eftermiddagen och halva kvällen.

Störande för jag ville prata med supporten hos min operatör, jag fick min iphone och kom igång med webb, epost osv utan problem. Men sen lade jag till ett mobilsurf-tillägg på mitt abonnemang och plötsligt funkar ingenting trots att jag har rätt inställningar. *grrr* Ville slippa äckliga telefonkön och använda chat-supporten men nu är den stängd. Får göra det imorgon. I-LANDSPROBLEM.

Ska till vampyrcentralen imorgon så nu får jag ta mitt litium precis i tid. Sköljer ner det med goda vindruvor.

7 kommentarer:

  1. Oj, vampyrcentralen ???

    immeltch ... heter ordverifieringen ...

    Kram till dig från Götet!

    SvaraRadera
  2. Provtagningscentralen. ;) Ska lämna ifrån mig blod för mätning av litiumhalt m.m. Fem rör tror jag den här gången. Tur att man är lättstucken.

    Kram tillbaka!

    Jag gillar inte att mina fönsterbräden är så smala, mina orkidéer håller på att trilla ner. :/

    SvaraRadera
  3. Jo precis så tänker jag med angående tvättmaskinen och ev. diskmaskinen. I dom lägenheter jag bott i har det inte funnits en tvättmaskin.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Ylva - det är nog ovanligt med en tvättmaskin som tillhör lägenheten - jätteskönt att slippa passa tider i tvättstugan.

    SvaraRadera
  6. Det lät roligt - vampyrcentralen...och så ska de ha fem rör också....jag gav bort ett rör igår och jag är svårstucken så det är en kamp mot ådrorna..till slut tog vi blodprovet från foten. Lagom kul.
    Hoppas du inte blir uppsugd och uppäten...Kram

    SvaraRadera
  7. Miriam - nej, som tur var brukar de kunna sticka mig på första försöket. Sex rör blev det! men det är å andra sidan skönt att de tar alla dessa prover och håller koll på att allt är som det ska. Synd att det ska bli så jobbigt när du ska ta prov - det är lite orättvist. Du får göra något trevligt för dig själv.

    Kram!

    SvaraRadera