måndag 16 augusti 2010

Odjursattack

Lite googlande ger mig misstanken om att jag drabbats av kattloppor, eller möjligtvis vägglöss. Brrrr. Har den senaste tiden fått mystiska bett. Liknar små myggbett, 2-4 st tillsammans, kliar någon dag. Sedan kommer det nya. Är alltså bara några få bett, men det verkar fortsätta. Så nu blir det till att tvätta alla sängkläder, täcken och kuddar och dammsuga. Jävligt svårt i vårt trånga sovrum eftersom jag använder utrymmet under sängen som förvaringsplats, en massa kartonger där. Suck och åter suck.

Ska man se det från den ljusa sidan är det sannolikt ingen allergisk reaktion mot medicinerna, vilket var min alternativa farhåga.

6 kommentarer:

 1. Jag har också fått sådant, det brukar komma i slutet av sommaren. Kanske lössen flyttar in i husen då? men som tur är brukar de vara ganska lätta att få bort. Inte som mina skalbaggar (om du minns) som visade sig vara mjölbaggar tillslut och som verkar vara helt omöjliga att bli av med trots att det inte finns en enda öppen matförpackning kvar. Men jaja, de dör väl tillslut de med.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Charlyene - jag hoppas att mitt städryck får bort odjuren. Mannen har nyss varit på ett ställe i några dagar där han haft närkontakt med utekatter och hundar, så något kan ju ha krupit med i packningen.

  Hade också mjölbaggar en gång för länge sedan, inte så jättemånga kanske men lite här och var, men de försvann till slut.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Usch va läskigt med små djur i sängen... hoppas det går lätt att bli av med dem och att de stannar borta sen. Kram!

  SvaraRadera
 4. oj hoppas att det blir bättre med dom mysitiksa bätten och att du hittar källan till det! Du tror inte att det kan vara knott??

  SvaraRadera
 5. Miriam - tack, det hoppas jag också!

  SvaraRadera
 6. PrinsessanCarro - jag tror inte på knott, bor i Skåne nu och har nog aldrig sett knott härnere, och på platsen där jag bor finns väldigt lite mygg också i år. Men tack för att du hoppas att det blir bra!

  SvaraRadera