fredag 6 augusti 2010

Trygghetslösning

Efter skräckpropaganda från Mannen om hur USA stänger ner bloggleverantörer (nej, jag vet inte detaljerna och det berör knappast Google...) så bläddrade jag runt bland inställningarna och se, där finns ju en exportera bloggen-funktion. Lätt som en plätt har jag den nu som en fil på hårddisken. Inte för att jag betraktar den som odödliga ord ;) men precis som en pappersdagbok kanske man vill ha den kvar när man är 65.

9 kommentarer:

  1. Praktiskt. Ska nog också ta och göra det. Tack för tipset!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ha ha, jag har också sparat ner min blogg. Faktiskt bra att ha möjligheten att se tillbaka och faktiskt kunna se hur man tänkte och kände för 1 år sedan eller 2 eller mer....Förhoppningsvis ser man utvecklingen som positiv, det är stärkande för självkänslan i alla fall :)

    SvaraRadera
  3. Jag har nog sparat några gånger men att hämta upp den hos en annan leverantör verkar inte funka. :P

    SvaraRadera
  4. i och med att jag har skaffat ny blogg på wordpress ett par gånger så har jag sparat ner bloggen på blogspot och inmorterat den på wp men nu har jag den knappast kvar i datorn så kanske skulle spara ner den igen. Men vadå att USA stänger ner bloggleverantörer???? Det har jag inte hört. Har du skrivit det i nåt annat inlägg som jag har missat?? Och varför skulle USA göra det??
    Kramkram, hoppas du har en bra fredag!

    SvaraRadera
  5. Heter den "exportera bloggen"? Jag hittar inget - fattar inget - hjälp tack! :)

    SvaraRadera
  6. Heter den "exportera bloggen"? Jag hittar inget - fattar inget - hjälp tack! :)

    SvaraRadera
  7. Kram alla!!

    Maria - jag vet inga detaljer alls, det var Mannen som läst något. Antagligen var det någon mindre leverantör och hade med "kriget mot terrorismen" att göra.

    SvaraRadera
  8. Hej - fattar nästan inte allt...när jag har sparat på hårddisken och dubbelklickar där för att läsa så står det ju bara en massa "svammel" - hur läser du din sparade blogg?

    SvaraRadera
  9. Miriam - svarar i din blogg.

    SvaraRadera