lördag 2 oktober 2010

Fall

Tog de förbaskade sömntabletterna som jag ska ta när jag börjar flyga. Tretton timmars sömn. Ont i hela kroppen. Tyngd. Vill bara gå och gräva ner mig djupt i jorden. Hatar.

Födelsedag i familjen så jag måste vara åtminstone ett spår av produktiv. Känner mig skamsen för att jag inte är normal.

4 kommentarer:

  1. Du verkar väldigt normal när man ser (eller snarare hör) sig omkring och alla klagar över hur trötta och hängiga de är. Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Laura - tack, jag ser hur du menar. Det är väl känslan jag har, att det här inte är "min" normal, och kontrasterna mellan dagarna. Igår var det jättekul att planera matlagning och vin och presenter, idag vill jag stanna i min slitna morgonrock och äta flingor. Och nej, det är inget alternativ. Får göra lite i taget, har fixat en halv disk, ska ta itu med resten, hej och hå.

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Det är skit när det svänger sådär snabbt, en hänger liksom inte riktigt med sig själv. Hoppas att dagen blir okej ändå.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack Charlyene - jag börjar samla ihop mig igen, halvt om halvt. Mannen är genomgullig. Han har underbara höstfärgade blommor. Vi blir bara fyra personer ikväll så det går nog. Laddar med en kopp kaffe innan jag ska gå och sminka mig.

    SvaraRadera