lördag 9 oktober 2010

Drömutbildning

Drömde att jag gick psykologutbildningen. Det gick åt helvete förstås som alla andra utbildningar. Blev så svårt när alla böcker bara bestod av tomma vita blad. De övriga studenterna kunde läsa dem ändå, de bara stirrade på mig när jag sa att jag inte såg någon text. Sedan tog alla mina rena kläder och mitt schampo slut så jag kunde ändå inte gå på föreläsningarna.

Varsågod att analysera den, jag kan inte för jag blev aldrig psykolog. ;)

Lite hög på två av mina tre favoritdroger. Natten blev seg, kampen mellan att stänga och att öppna ögonen. Båda vann. Eller förlorade.

2 kommentarer:

  1. Drömmen verkar vara ett uttryck för din drift att söka vidare, söka, svar, försöka förstå även när (vissa i) omgivningen inte gör det. & att du kanske känner en viss frustration?
    Inte vet jag, jag har inte heller läst till psykolog och kommer nog aldrig att göra det heller.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - kanske något sådant. Jag var definitivt väldigt frustrerad över att inte få tillgång till information som jag trodde fanns där. Typ meningen med livet.

    Mina misslyckanden på utbildningsområdet är en av de få saker i min historia som jag inte lyckas förlika mig med. Ibland får man kanske bara leva och lida?

    Kram!

    SvaraRadera