onsdag 27 oktober 2010

Långtidsåtagande

Blir ingen tandhygienist imorgon för hon är sjuk, får vänta en månad. Det är lika bra, jag känner att jag behöver smyga in detta i mitt liv. Jag är iallafall fast besluten att gå dit. Ska bara droga ner mig först. Sökte dr B och han ringde upp strax efter 12 - trots att han precis skulle iväg på semester efter lunch enligt sekreteraren - och jag fick utan krångel recept på Stesolid när jag berättade om min nya karriär som skräckslagen men dock beslutsam tandpatient. Skönt att känna sig betrodd. Ibland misstror jag mig själv... men faktum är att jag kan hantera benso, tar det verkligen bara emellanåt vid behov.

Nu ska jag iallafall sikta in mig på att sköta tänderna, ja borstat har jag förstås gjort förut men nu har vi elektrisk tandborste som enligt tandhygienisten är mycket mer effektiv, och jag ska gå loss med tandtråd och mellanrumsborste, inte slarva! Det sägs att det tar sex veckor att skapa en ny vana. Vi får väl se.

Tänk, igår var det klarblå himmel och jag promenerade ner till havet. Idag har jag varit ute två gånger i regnrusket - blodprov och skicka födelsedagskort - och inte blev det roligare andra gången. Precis som majoriteten svenskar excellerar jag i att klaga på vädret.

Jag har varit trött och matt sedan jag kom hem från Göteborg. Inte ledsen, bara utsugen på kraft. Sover mycket, kroppen är tung, vill mest äta mini-Toblerone på soffan. Men det får vara ok i några dagar. Nästa vecka är det fullt pådrag igen.

2 kommentarer:

  1. Toblerone på soffan är inte så illa ändå. Hoppas att orken kommer tillbaka så du kan hålla i med din nya vana. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - jag må vara lite off men jag gör verkligen inga stora dumheter, så lite Toblerone kan jag unna mig. :)

    Kram!

    SvaraRadera