lördag 19 januari 2013

Vågspel

Små pirrande stötar längs ryggraden. Jag håller på att sätta ut lamotriginet, så vad som helst kan hända. Tar det som ett spännande experiment, för alternativet är att se det som en skrämmande förvridning av min kropp. Just nu är jag på okuvligt bra humör. Blir inte ens sur när svenska skidskyttarna skjuter som krattor. Har hälsat på två hundar av "jag älskar alla människor"-sorten och förstås deras matte. Någon timmes promenad i minus och sol. Hemgrottan har fått vara ifred för alla ingrepp av trasor och moppar.

Sedan det där när man i små praktiska steg förbereder sig för katastrofer. Köpte en trådlös hörlur, för tänk om en blir inlagd igen, då kanske en får lov att ha den på rummet? Nu är den alldeles utmärkt praktisk att använda hemma ändå, men bara det att ha tanken där... jag kan inte utesluta fler tripper till dårhuset, även om jag för stunden känner mig motiverad att avvärja alla sådana med mina magiska häxbrygder. Nåväl, alla har vi vårt kors att bära.

8 kommentarer:

 1. Åh ja. Man kan aldrig utesluta. Men önska och kämpa för att det inte blir så. Sen kan man nog inte göra så mycket mer.
  Lycka till nu med din utsättning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns åtminstone mer realistiskt nu att kanske slippa.
   Tack!

   Radera
 2. Hoppas av hela mitt hjärta att ditt braiga humör håller i sig. Ha nu en rolig och skön helg. Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack käraste badtant. Det är bara att vara glad för varje bra dag som går.
   Kram!

   Radera
 3. Hoppas att det går bra att sätta ut Lamotriginet, att du kan avgifta dig utan för mycket svårigheter.
  Jag tänker också ofta på det här med att bli inlagd, planerar i fall att, det är helt sjukt, jag vill ju verkligen inte det. Men så störd...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det kommer att gå bra, det är inga jättemängder som ska bort.

   Inte så stört egentligen. Har man varit med om det så finns det i ens universum som något som kan inträffa. Egentligen är det väl lite förnuftigt att vara förberedd. Sedan kan man förstås kämpa för att det inte ska hända.

   Radera
 4. Hoppas att utsättningen går fint. Du får hålla dig borta från dårhuset och komma och hälsa på mig i Göteborg istället. ;) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som ett betydligt bättre alternativ. :)

   Kram!

   Radera