onsdag 23 januari 2013

H2O

Jag rör mig inte riktigt i överljudsfart (tack och lov?) men har fått en del gjort. Fick en promenad i halvkylan till färgaffären, så nu har jag min vitfärg (kalkstensvitt no less). Penslar på Rusta, kollade på lite allt möjligt annat, lampaffären, på Intersport hittade jag tshirts till Mannen när jag ändå höll på. Avslutningsvis soppa från fiskaffären, javisstja vi köpte en skaldjurspaj också, och jag som börjar bli kvällshungrig. ;)

OMG så mycket man samlar på sig på tretton år. Hade inte riktigt tålamod att rensa idag så jag slängde ner allt i påsar, får göra i ordning det när lådorna är färdigmålade. Dagens lackfärg är tydligen vattenbaserad så det luktar inte och inget kladd med lacknafta. Jag har inte målat något möbelaktigt på många herrans år. Är inte så petig dock, det är billiga Ikeaprylar av plywood, inget arvegods precis, det känns skönt att ta det med en klackspark. Blir det förjävligt spraymålar jag dem orange. ;)

Nu håller jag på och byter lakan, fast mitt i kom jag på att jag skulle kolla en grej på nätet, och nu sitter jag visst här och bloggar. Lite studsig i huvudet är jag, men så länge jag sover är det ingen fara. Jag tycker om att känna idéerna flyga.

2 kommentarer:

 1. Vad målar du? Kul är det att kunna förnya gamla/nya möbler så att man får lite nyttstart i hemmet :) Ha en fin dag, kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite småmöbler. Fanns för några år sedan, typ Moppe minibyrå fast större. En hurts med sex lådor, en hylla med tre lådor horisontellt som jag har ovanför sängen, lite andra smålådor. Och så två sängbord. Utlovar dock inga bilder. ;) Önskar jag hade kunnat måla Ivar också men han står i hörnet och det skulle krävas nermontering av sängen för att komma åt - vi har minsta sovrummet som huvudsovrum så det går knappt att röra sig här inne. Tidigare hade vi ju upp till fyra killar som skulle sova här ibland så då behövde de det större. Fast jag tycker det är rätt mysigt. :)

   Ha en fin dag själv kära Milla.
   Kram!

   Radera