lördag 14 april 2012

Formicidae

Blev verkligen trött av dagen igår, och så blir jag konstigt rastlös i kroppen när jag blir trött. Det sitter i idag. Jag får obra tankar. Kanske lika bra att grunda med stesolid. Bläh.

Har inget på schemat idag (förutom tvätt och sånt, vi är endast två personer men tvätt blir det ändå). Jag bara måste ge mig ut en stund, gå av mig lite myrkryp (eller ja, det brukar oftast inte försvinna av en promenad, men för stunden känns det kanske bättre).

Jag ger mer utrymme i min skalle till bittra tankar än jag borde. Det är kanske dags för stranden, få lite rymd och luft. Synd att vi bor i andra ändan av stan så det tar över en timme att gå dit och så ska man hem igen, vet inte om ryggen pallar, man kan inte ångra sig mitt i för det går inga bussar just där.

Se där, bittra tankar igen. Kommer inte undan odjuren idag. Jag känner mig som en myrstack med fula, stickande kryp överallt, myrkryp, absolut. (Myror har en speciell signifikans för mig efter en "vision" jag hade för några år sedan, de rubbar min balans.)

Obratankarobratankarobratankar.

11 kommentarer:

  1. Jag känner igen det där med rastlösheten och tröttheten. Har själv "en släng" av det just nu. Tror säkert att promenaden kan hjälpa lite, men två timmar låter lite väl mycket.

    Hur en botar obra tankar vet jag dock inte. Visste jag det, skulle jag nog inte vara sjuk. Eller åtminstone inte så sjuk, om du fattar vad jag menar.
    Distrahera sig själv är det enda som fungerar, men det är inte alltid det fungerar heller, så jag har inga bra idéer. Jag bara hoppas att det inte blir övermäktig.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev väl någon sorts halvmesyr, lite obra, lite bra. Inser att jag tar stesolid för sällan, om man nu kan det. Nej, någon patentlösning tror jag inte att det finns för då skulle väl vi alla vara bra vid det här laget...

      Kram!

      Radera
  2. Instämmer med Charlyene att det skulle gå att distrahera eller ordna en bestående quick fix... men tji fick vi. Oavsett vart i kroppen det gör ont, kryper, sticker.... Jag skulle inte tveka att åka till havet och vandra om bara kroppen ville. Men jag fick tji där med. Är glad att jag kan gå till toa när det behövs. Hatar antiinflammatoriskt. Då får man ju ont i magen oxå...

    Kram i alla fall ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det bara ett minne för mig, men när jag hade fibromyalgi var det verkligen otroligt enerverande att ha en kropp som protesterade för minsta lilla. När jag kom hem från jobbet kunde jag inte sätta mig ner, för då kom jag inte upp igen och barnen behövde ju middag. Fy hundan.

      Tack och varm kram tillbaka ♥

      Radera
  3. Man blir knepig när man blir trött...sura tankar...hoppas du blir piggare snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vänder alltid... någon gång.

      Radera
  4. jag lyckades slå mig själv på käften och få med tjejerna ut i skogen upp på ett berg.
    gjorde gott.
    så fick jag skurat lite golv och gjort tårta.
    mellersta sonen m flicka kommer sen. och min syster + tysk kommer upp från gbg i morgon.
    anna blir elva på måndag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är skitduktig! Jag har just vaknat efter en drygt två timmars lur...
      Hon är stor, Anna. Hoppas ni får en trevlig födelsedag.

      Radera
    2. jag sov en timme innan sonen kom.
      har blivit alldeles nödvändigt.

      Radera
  5. Hoppas att det känns bättre idag. En promenad brukar vara bra för för både kropp och själ. Ha en så bra dag du bara kan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det känns mycket bättre idag. :)

      Radera