torsdag 19 april 2012

Granskningsnämnden

"Jag ser att du är hypoman" sa Dr C och gjorde lite medicinändringar. Stockholmsresan tyckte han inte om men det skiter jag i. Har iaf lovat att Mannen får kreditkorten. Jaja.

10 kommentarer:

  1. Det verkar svänga kraftigt för dig. Eller är det bara som det verkar? Stockholmsresan låter iaf som en bra idé tycker jag. Varför ställa in allt roligt bara för att en flyger lite?

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite bergochdalbana är det väl. Just nu ter sig resan som en ypperlig idé, jag får återkomma med en recension efteråt (kan ju gå lite hur som helst enl. tidigare erfarenhet).

      Kram!

      Radera
    2. Fast det är ju inget impulsbeslut, utan en planerad resa. Jag förstår att det kan gå åt helsike ändå, men det är ju inte en "jag flyger till London för att jag känner för det"-grej.

      Kram!

      Radera
    3. *försök till självkritik* Det är väl mer det att mycket stimulans och intryck kan elda på tills det inte är kul längre utan bara hektiskt. Och jag kan nog erkänna att det är aningens större risk att jag hittar på något knäppt när jag är ute och far än när jag sitter hemma vid köksbordet. Men nu när jag inte dricker sprit är min huvudsakliga synd shopping, så har jag begränsat med pengar kan det inte hända så mycket.

      Dessutom är vännen jag åker med själv bippo och har en viss koll, så börjar jag flippa kommer hon säkert mata mig med Zyprexa. ;)

      Kram!

      Radera
  2. Och nu när allt var så roligt.... Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är fortfarande roligt. :)

      Kram!

      Radera
  3. hypoman? allt känns bra och man har extra energi?
    vad ska du göra i stockholm?
    kram fina du och all glädje, värme och lycka önskar jag dig - alltid ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hypomani är lite mer än så, men jag kan inte skriva särskilt objektivt om det när jag är mitt uppe i det, känner jag. Och så ska jag med tåget nu. Men ska försöka komma ihåg att skriva ett inlägg om det senare särskilt till dig. :)

      Ska dit med en kompis och se "Jesus christ superstar", träffa Mannens barnbarn, göra stan.

      Varma kramen till tjusiga damen ♥

      Radera