tisdag 13 juli 2010

Nedskalad

Jag ska minska på Cisordinolen, en kvarts tablett i taget, och se hur det går. Dr B lät kanske inte fullkomligt övertygad om att jag klarar mig helt utan men jag får iallafall försöka. Time will tell.

Det regnar och jag vet inte riktigt om jag vill gå ut idag, eller om det räcker med att stå en stund på balkongen...

5 kommentarer:

  1. Yes, time will tell - gäller mig och mina Zyprexa också. Time will tell som sagt. Kram

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för att det ska gå väl. Glöm inte bort att vara uppmärksam på dig själv bara och att genast ta hjälp om det börjar kännas svajigt. Du kan ju det här nu, du har provat många gånger. Var rädd om dig och dina nära.

    <3

    SvaraRadera
  3. Rebecca - tack. Det känns som en svår balansgång - å ena sidan känns det sunt att inte vilja äta neuroleptika i onödan, å andra sidan har jag ärligt talat en tendens att vilja sluta med mediciner hejvilt när jag mår bra (vad ska jag med dem till?) Just nu känns det som att jag har koll, men jag ska försöka vara vaksam...

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Kommentarsfunktionen verkar helt förvirrad. Dessutom blir det en rätt onödig "Kommentaren är borttagen", igår när jag tog bort dubbelkommentarer försvann de bara. Teknikens under...

    SvaraRadera
  5. Laura - det är hemskt att de tvingat i dig mediciner du inte alls mått bra av. :( Verkligen en felordination.

    Det enda jag har emot Cisordinolen är att jag blir lite trött (inte hängig utan sömnig). Sprutorna är en höjdare när jag mår riktigt riktigt dåligt. Att jag försöker sluta med den beror mer på en intellektuell önskan om att minska intaget av neuroleptika. Jag känner mig iallafall inte ett dugg klarare i huvudet nu trots att jag tog mindre igår kväll och dessutom slutat med Risperdal. Skulle jag få ta Cisodinolen igen som tidigare så är det ingen katastrof.

    SvaraRadera