torsdag 1 juli 2010

Konststycke

En mysig dag. En till. :) Träffade en kompis. Vi lärde känna varandra när vi delade rum på psyk. Också bippo. Hon mår riktigt bra nu och det är så skönt att se att vi båda lyfte oss ur misären. Det fick bli Dunkers kulturhus så jag är fylld av intryck nu. Favoriten blev en riktigt creepy installation med mekaniska dockliknande saker av Marianne Lindberg de Geer . Hjärnan har inte riktigt svalnat ännu och det kryper lite i kroppen, men jag känner mig upplyft.

4 kommentarer:

  1. Sv: Tack för din ärlighet vad det gäller frågan på min blogg. Kommer fortsätta som jag gör för det är helt enkelt jag, men helt plötsligt i morse så blev jag så nyfiken på hur andra uppfattar det jag skriver. Sen får de som vill läsa.....och som du säger alla gillar inte alla bloggar och tur är väl det.

    Förresten....har tänkt fråga det länge nu, och nu kommer jag ihåg... men är det ok att jag länkar till din blogg? Gillar den.

    Kram och godnatt på dig.

    SvaraRadera
  2. För mig låter det bra att du bloggar som du känner och jag fortsätter gärna att läsa.

    Klart du får länka om du vill, jag är smickrad. Jag har valt att inte länka till någon alls från min blogg (bara en liten egenhet).

    Nej, nu ska jag gå och sova, har som målsättning att göra det före midnatt.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Fint konststycke - GILLAR! (ditt alltså) - och låter som mysiga dagar.

    SvaraRadera
  4. Laura - tack. Det är fint nu.

    SvaraRadera