fredag 4 september 2009

Tvättbegär

Torsdag var en tristdag. Satt omväxlande och stirrade på datorskärmen och tv:n utan att egentligen ta in något. Inklusive middagsluren sov jag 11 timmar och var ändå trött igen på kvällen. Var hos Psyko H som tittade lite bekymrat på mig och försökte komma med uppmuntrande vinklingar om mina framsteg. Jag lämnade över alla mina piller till Mannen. Sånt som svider i ens mörklila själ. 

Men nu vaknade jag 2 och känner hur energin strömmar till, tack och lov. Musik, kaffe. Behövde ett projekt så jag reviderade utseendet på min humördagbok. Tittar klentroget på kurvorna, har det varit så svängigt? Skit samma för tillfället. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Allt sånt som borde göras - städa, diska, tvätta - slamrar ju så förbannat, Mannen sover, det existerar grannar. Gå ut och gå lockar oerhört, men det kanske inte är så smart att ge sig ut på mörka gångstigar 3.30 på morgonen. Noterar ni hur förnuftigt jag resonerar? Har torrjäst hemma, kanske jag kan slänga ihop en deg. Måste göra något, något handfast, så jag inte drunknar i tankarna som slingrar som ålar.

Hur fan kan man ha ett sug efter att få sätta igång tvättmaskinen?

4 kommentarer:

 1. Verkligen starkt gjort av dig att lämna alla dina piller till mannen. Hejja dig.
  När jag vaknar mitt i natten brukar jag bada, har du badkar? Det är jätteskönt. MEn jag är nojjig varenda gång att jag ska störa grannarna när jag fyller i vattnet.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tack LaLuna. Nej, tyvärr har jag inget badkar, önskar verkligen att jag hade haft det, älskar att bada!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad jobbigt för dig att vakna mitt i natten! Men skönt att du inte gick ut, det är otäckt, man vet aldrig vad som lurar i vassen...

  Och att du gav dina piller till din man, hoppas du mår bättre nu när det blivit dag!
  kram

  SvaraRadera
 4. Äh, jag tycker det är skönt att vara uppe på nätterna, svävar lite lätt ovanför marken, allt är lugnt och vackert. Det kan bli lite långtråkigt bara om jag är på aktivitetshumör. Blev att jag bakade bröd, med oliver och soltorkade tomater.

  Jag mår betydligt bättre idag än igår.

  Kram!

  SvaraRadera