måndag 21 september 2009

Hårnålskurva

Det är en så märklig upplevelse när det vänder riktigt tvärt, på ett par timmar, utan synbar anledning. Motsträvigt bestämde jag mig för att gå ut på en promenad för att det är nyttigt. Det gick snabbare och snabbare, musiken i lurarna började låta bättre, solskenet blev starkare. Stack ner på stan och shoppade nya jeans. Ringde Mannen mest för att höra hans röst. Nu någon timme sedan jag kom hem har jag hunnit sätta igång projekt diska, tvätta, städa badrummet, röja ur en förvaringslåda (herregud vilket förråd av bandage jag hade där) samt skriva lägesrapporten till dr B. Ingetdera är förstås klart ännu... nu ska jag försöka andas lite och strukturera mig, leta upp var jag har lagt kompassen. 

6 kommentarer:

  1. Ja ibland kan det gå ganska snabbt mellan svängarna, man fattar ju noll av sig själv. Tröttsamt. Hoppas du inte slår knut på dig själv utan kan ta det lite lugnt också.
    Kul dock att läsa att du har haft en sån bra dag! Bäst att ta vara på solskinsvädret när det finns här. Snart är det grått. Det lät ju uppmuntrande...he-he

    SvaraRadera
  2. Tack :) Jo jag ger nästan mig själv en guldstjärna också i alla fall med tanke på att jag fick lite panik under DBT:n men försökte att inte göra så stor grej av det och löste det rätt bra själv.

    Guldstjärna till dig också som tog dig ut på promenad trots att det tog emot. Du kan vara stolt över dig själv :)
    Hoppas du hittar kompassen...

    Kramkram

    SvaraRadera
  3. Promenader brukar kännas sköna bara man väl tar sig ut.
    Jo jag har diskuterat sömnproblemen med min terra.
    Hon säger typ att jag inte ska hänga upp mig på det..att jag inte dör om jag inte kan sova.
    Men nu är det likadant i natt igen.
    John Blund hatar nog mig

    kram på dig

    SvaraRadera
  4. Miriam - svårt att veta vem man egentligen är - den som sjunger när hon diskar eller den som ligger och stirrar i taket. Försöker förstå att alla sidor är jag.

    Ja, idag är det grått ute, men det skiter jag i. :)

    SvaraRadera
  5. Maria - tack för guldstjärnan, såna kan man inte ha för många av!

    SvaraRadera
  6. LaLuna - ja det är sant att man inte dör om man sover lite dåligt ibland, men blir det ofta så mår man sämre tycker jag. Svårt det där när man äter mediciner för de kan ju påverka sömnen på alla möjliga sätt. Man får hitta på trevliga och lugna saker att göra när man är vaken så man åtminstone inte får panik.

    SvaraRadera