lördag 5 september 2009

Kundklubb

Min tidigare sjukgymnast skickade mig till en kollega för en second opinion. Hon lokaliserade mitt värkproblem till ländryggen mer än bäckenet, och jag har också enligt röntgen en förslitning där. Så nytt hopp om att få hjälp, även om det inte alls är så illa nu som för ett år sen då jag fick försiktigt rulla mig ut ur sängen. Lyckades få en ny tid till henne samma dag som jag har ett psykologsamtal och ett läkarsamtal. Självklart kunde jag ha bett om en annan dag, men något i mig var på spexhumör och tyckte det var ett kul experiment med en sån total översyn på en enda dag. Vi får väl se hur kul jag tycker det är då...

Mannen skulle till köpcentret för något verktygsrelaterat. Jag följde med, glad i hågen och på shoppinghumör. Varför vill man alltid handla saker i ett visst läge, jag blir verkligen överentusiastisk? Köpte inget jag ångrar (även om ena walkingstaven var defekt och måste bytas) men man undrar hur man funkar.

Känner mig rätt lugn idag, med lite uppåt-strössel på. 

2 kommentarer:

  1. Total översyn - det låter bra tycker jag. Det är lika bra att ta alltihopa på en gång. Hoppas båda blir bra så du kan komma hem tillfredsställd!
    Angående shopping så är jag övertygad om att det kan starta en liten mani, man känner det kliar i fingrarna och hjärnan är på topp! Man stimulerar hypomanigenen! Kom igång och KÖP! Säger den. Och så susar man i väg till shoppingcentrat (heter det så?). Hoppas att din hypomanigen inte slog knut på sig själv och att du nu är hemma nöjd och belåten och inte ännu mera hypoman.

    SvaraRadera
  2. Min plan är att med så mycket ansträngning på en dag kommer jag inte hinna vara nervös. :)

    Jo, shoppingnätverket i hjärnan vaknade raskt till liv, men gick inte helt överstyr, jag har fortfarande en fot på jorden.

    SvaraRadera