fredag 31 oktober 2008

Tidigt

Sömnen blir lite störd när man måste upp och kissa mitt i natten. Fast en bidragande orsak till vakenheten kanske är att jag drömde intensivt om jättelika skalbaggar på golvet... Det blev ändå 6 timmar så det är ok, och det känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig en stund igen snart. Måste vara löjligt pedantisk med sovandet eftersom jag är sömnbristsnarkoman.

Husläkaren ringde igår, hon tyckte att jag ska göra en magnetröntgen eftersom jag har mer förslitningar i ländryggen än folk i min ålder brukar ha (även om det är väldigt individuellt). Det känns lite tråkigt men jag har, åtminstone inte än så länge, inte mer ont än att det går att leva med utan värktabletter.

Såg Mannen på tv i veckan, säger inte när. Det blir märkligt för tv:n är en låtsasvärld för mig, och så plötsligt är han där, han som jag vet finns på riktigt. Tänk så konstigt det måste vara för dem som har en partner som är skådespelare.

Jag önskar att han var vaken nu...

1 kommentar:

  1. Spännande. Jag väntar fortfarande på att jag ska göra tv-debut i Ensam mamma söker haha. Det är ju en där som är från Västervik och stan är inte så stor lixom. Men jag tror inte det kommer hända för nu är dom och besöker killarna så jag tror inte jag kom med *snyft snyft* :)
    Kram

    SvaraRadera