måndag 20 oktober 2008

Studsar

Energi igen i kroppen idag. Pengadag, det är alltid skönt även om de kommer försvinna lika snabbt igen. Kanske ska jag gå ner på stan, har en rabattcheck på Åhlens som snart går ut, kan kolla efter en kjol. En betydande andel av min garderob passar ju inte längre, medicinkilon, håhåjaja.

Blir ingen terapi idag, det gör inte så mycket.

Häromnatten när jag var lite... aktiv... mailade jag ett ex. Med helt rena avsikter, jag ville veta hur mycket det är kvar att betala på ett gammalt gemensamt lån. Har inte pratat med honom på åratal, hade inget telefonnummer kvar. Det leder osökt in tankarna på tidigare förhållanden. Vad fan tänkte man egentligen? Men man visste ju inte bättre, inte vad det innebär att verkligen respektera varandra. Inte för att något av mina ex var en elak typ, men jag var aldrig riktigt kär, det handlade nog mest om att ha någon och så tog man den som råkade komma i ens väg. Jag är så otroligt lyckligt lottad som fått uppleva att ett förhållande kan vara något helt annat.

Har diskat och nu sjunger jag högt till Shiny happy people.

2 kommentarer:

 1. Jag älskar den låten!

  ...lite aktiv... låter ungefär som min gamla psykolog sade om mig. Ha! Men det var väl bra att du kontakt. Pengar är pengar.

  Tack för din kommentar på bloggen, den värmde. Har nu fått i läxa att läsa på om Litium, så det blir väl nåt inlägg om en tid. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har den låten som medicindags-larm i mobilen, den kändes ganska given. :)

  Det var inte jag som kommenterat hos dig utan en namne, förvirring! men nu är det gjort. Jag hoppas diagnosen blir en pusselbit som hjälper till att tydliggöra mönstret, en vägledning.

  Kram tillbaka!

  SvaraRadera