fredag 17 oktober 2008

Nattskärrad2

Via eniro supersök hamnade jag på min gamla hemsida, som mest finns kvar som ett museum i väntan på att någon annan lägger upp något bättre i ämnet, jag har inte rört den på många år. Krypet i kroppen. Så plötsligt produktiv man var, många, många sidor. Mycket låter kontrollerat, jag sammanfattar krångliga koncept i några få meningar. Ett fokus jag sällan har nu. Inga tydliga tecken på sammanbrottet som redan hade börjat.

Det åskar ute.

2 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där från egna texter. Till och med när man har en blogg som heter Psykbryt kan det vara så.... Och så plötsligt...dunk ner.

  Personligen kan jag av texter som är skrivna i datorn inte bedöma hur jag mår, för även om jag mår dåligt kan jag skriva någorlunda. Någon gång visar säg väl måendet i valet av ämen, och som regel blir det fler personliga texter när jag har det kasst. Det största beviset för mitt faktiska måendet finns dock i det jag skriver för hand. Då ser jag hur jag har mått på handskriften, i efterhand.

  Min tidigare strategi mot den formen av nattlig aktivitet/oro du beskriver har varit sömntabletter och lugnande. Jag har inte tillåtit mig att låta tankar fly iväg, och så har jag tagit en extra tablett. Har inte alltid funkat, men ibland. Ibland kan natten och sömnen kväva vissa känslor, och så kan de vara borta på morgonen. Men inte alltid.

  SvaraRadera
 2. Du verkar ju inte ha det helt lätt just nu, så mycket har jag förstått, men nej, det märks inte mycket på det du skriver, åtminstone inte på hur du skriver. Jag skriver nästan aldrig något mer avancerat än inköpslistor för hand, aldrig något mer personligt. Gamla spöken som jag borde ha kommit över. Det var en glädje när hemdatorerna kom, att hitta en röst. Men jag tror dig att handstilen kan vara en markör.

  Äh, jag vet att du har rätt. *tjurar* Jag vet att jag borde dämpa mig lite nu, ta fram Stesoliden, jag tar den så sällan att ett par har rätt stor effekt. Finns Risperdal också. Förnekelse är obehagligt attraktivt dock.

  SvaraRadera