torsdag 2 oktober 2008

Exponering

Det var en tv-intervju på tapeten men tack och lov insåg jag i tid att det skulle vara EnDåligIdé. Jag ska inte riskera en krasch bara för att det är min "plikt". Det räcker med att SvD och en lokaltidning ringde imorse. Fan vad jag kan slänga ur mig saker ibland trots att jag är helt oförberedd, låta som om jag visste något om något. Önskar att jag kunde har mer struktur och strategi när jag uttalar mig, ha en Plan. Jag har aldrig någon plan, varken privat eller offentligt, orden bara dyker upp i min hjärna, eller alltsomoftast direkt på tungan utan omvägen förbi cortex. Jag är en kontrollfreak-aspirant som sorgligen misslyckas med kontrollbiten.

Sov en hel del inatt = neddrogad fast spattig känsla idag. Nära till tårarna. Det blir nog bättre tills ikväll, och imorgon får jag resa!

5 kommentarer:

 1. kramar om..
  Du vet att det är bra att gråta va? Så gråt ut om du kan.

  kram igen

  SvaraRadera
 2. haha min biografi ska jag ju skriva själv. Fast å andra sidan, nåt roligt måste man ju lämna efter sig när man går i graven så varför inte en uråldrig dagbok? :)
  Känner igen det där med att slänga ur saker. Önskar att man kunde TÄNKA ibland också innan det börjar bubbla ur från munnen.
  Jag är också en kontrollfreak vilket gör att jag har väldigt svårt att slappna av i grupp, är rädd för att tappa kontrollen. Däremot så tror jag att det är nyttigt att lära sig slappna av för det tar rätt mycket energi att ha kontroll över allting. Så se det inte som ett misslyckande med kontrollbiten, även fast det är lättare sagt än gjort.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack raringar :)

  Jag är lite mer uppåt nu. Morgnar är oftast värst.

  SvaraRadera
 4. Man blir ju lite nyfiken..vad är det du ska prata om /eller inte? kram dagsspan

  SvaraRadera
 5. Det är relaterat till gårdagens Uppdrag Granskning. Känner mig osäker på hur mycket jag berättat om den mörka delen av mitt liv. Vill inte specificera här men maila om du vill veta mer. stellariamedia@gmail.com

  SvaraRadera