söndag 12 oktober 2008

Aktivitetsgaranti

Pressande fråga: varför finns det aldrig tillräckligt med mjölk hemma? Vad är det som alltid avhåller en från att köpa den där extra litern? "ja men tänk om den bara står och blir gammal och så får man hälla ut den" Fruktansvärt att slösa bort 8 kr. Att man sen utan att tveka kan gå och se en kass film på bio för en hundring...

Jag tänkte vara hurtig och prova min nya yoga-dvd, fast nu funkar inte dvd-spelar-jäveln. Går inte att sätta på. Och jag har satt i sladden. Jag känner mig förföljd av tristessens ande.

Tror jag ska baka något. Sysselsättning och tröstätande i ett. Kanske kan gå över med en bit till Mannen på hans jobb, det är en lagom gångutflykt. Då måste jag diska först så jag har köksbänken fri. Titta titta titta så söndagseftermiddagspysslig jag kan vara då!

2 kommentarer:

  1. Jag kommer precis tillbaka efter en milslång hetspromenad. Ja, det gäller att aktivera sig. Gaska upp sig själv lite...

    SvaraRadera
  2. Bravo! Jag satte faktiskt igång och diskade och bakade, och ska gå över till Mannens jobb om en stund. Att baka är ett av jordens säkraste sätt att bli populär på. :)

    SvaraRadera