onsdag 15 oktober 2008

Spörsmål

Håhåjaja. Vad göra idag? Förutom att gå och bli röntgad då, men dit är det flera timmar. Jag har redan ätit havregrynsgröt, druckit kaffe och sjungit mycket högt till Find the River. Städspöket svävar alltid över vänster axel men jag tänkte ignorera det en stund till. För lite huvudsammanhållning för att läsa. Kvar blir det vanliga, ringa folk. Även om jag nog är för ego idag för att vara bra sällskap.

4 kommentarer:

 1. wow..ett städspöke, hade jag ett sånt skulle jag skita på mig ;-)
  Hi hi. Eller så kanske jag skulle få lite gjort här hemma..

  kram på dig vännen

  SvaraRadera
 2. Ja ibland är städspöket värsta skräckfilmsmonstret, idag var det bara ett snällt litet spöket Laban som jag lätt kunde vifta bort och säga att han får komma fram en annan dag. För trött i huvudet nu.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tjing! Ville mest kika in och säga hej. Jag har fått det kända höstsyndromet tror jag. UTROTA hösten någon!!! Är bara trött och orkeslös, därav anledningen till att jag inte besökt mina kära och trogna bloggvänner så intensivt den senaste tiden. Sorry for that! Men hur hurtig är inte du då på en skala som går upp kl. 4 på mmorgonen?? Du lider inte av hösten du inte heheheh.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ha, jag har just idag suttit och hävt ur mig en lång harang om hur november t.o.m. mars borde sprättas ut ur almanackan med en machete, ursäkta språkbruket. Jag hatar vinterhalvåret, bara mer och mer allt efter att åren går. Där jag bor blir det ju knappt ens snö. Bara mörker, blåst, regn, lergegga. Ja, jag behöver väl inte övertyga dig...

  Tråkigt att du känner dig trött, en extra kram till dig. Skäm bort dig så mycket du kan i vardagen, tänd ljus, lek spa... Det fixar inte problemet, men en klapp på axeln ska man ha för att man trots allt står ut och tar sig igenom det.

  SvaraRadera