torsdag 23 oktober 2008

Relaxavdelning

Fick en påminnelse från Synsam om att det var dags för linskontroll, men jag fick ett ryck och gick till Specsavers istället, de har ganska nyligen öppnat här. Och det var en bra idé tror jag, den optikern var noggrann och dessutom pedagogisk och trevlig. Behöver högre styrka visade det sig, men de skulle beställa hem några provlinser så jag kan testa hemma innan jag köper, bra service. Kanske blir det nya glasögon också, ska fundera lite på det. Jag är kinkig med mitt seende för det är så himla obehagligt när det inte stämmer. Känner mig fångad om jag inte kan se ut ur skallen.

Mannen ska kanske gå på hockey men jag tror jag stannar hemma, känner mig lite lojt avslappnat slö, inte i fas med en massa action och oljud. Har inte druckit något på ett tag men köpte idag en Cremant de Bourgogne rosé och mycket talar för att jag klämmer den i soffan framför en film, har flera osedda eller inte på länge omsedda. Det låter enormt ospännande men det tilltalar mig just nu, att svepa in mig i lugnet så länge det varar.

3 kommentarer:

 1. Åh, ny bättre kommentarsmodell! Det toppen!

  Ja men slappa lite ikväll. Det ska jag också göra. Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en bra kväll i soffan med vinet. Låter alldeles utmärkt i mina öron..

  kram

  SvaraRadera
 3. Ja, kommentarerna funkar bättre.

  Vinet är bra och soffan är bra, har sett några avsnitt av "Dead zone". :) Men nu när jag försöker starta min rätt nya laptop vägrar eländet att boota. Grrrrrrr. Jag kan använda Mannens dator så det är inte riktigt synd om mig, men nästan. Lika bra att återgå till vinet och tv:n.

  SvaraRadera