onsdag 1 oktober 2008

Kompaktdisk

Har vaxat benen och avancerat till Grönstedts Monopole, i trygg förvissning om att det är en dålig idé. En sån intensiv önskan att kommunicera, överbrygga avstånd, men då får man fan ha något att komma med. Jag sjunger med i musiken som snurrar på min dator. Vill få ut, rensa i min hjärna lika mycket som i min garderob, men det funkar inte riktigt på samma sätt, gör det? Inte borde jag sitta uppe efter 2 heller, regeln är ju att sova före midnatt, varför vill jag så gärna rucka på det förnuftiga? Allt som kommer har jag sannerligen förtjänat, inkl. bakfylla.

Måste fråga min psykolog varför han är så enormt försiktig varje gång någon tid eller överenskommelse måste ändras, frågar mig om igen om det går bra, om det är ok med mig. Jag blir osäker. Jag skiter väl i om det blir en halvtimme åt ena eller andra hållet, det är ju inte som om jag har en massa saker inplanerat ändå. Känns som någon sorts konstig förväntning om att jag ska flippa om något går utanför den förutbestämda ramen. Är jag osynlig och förvandlad till EnPsykPatient? Ja, jag vet, jag måste fråga honom. Men eftersom jag ändå är full och ältar saker... väldigt konstruktivt.

Jag bakade häromdagen och har bullar med mandelmassa och kanel. Ha.

5 kommentarer:

 1. Å tack så mycket, då kan det ju inte bli annat än mysigt :)

  SvaraRadera
 2. Åh nybkade bullar..
  gott!
  Vaxa benen..det hr jag testat en gång och det gör jag aldrig mera om. ONT. Jag hejjar på rakhyvlar.

  kram på dig gumman

  SvaraRadera
 3. haha min första psykolog jag hade råkade försvova sig en gång och herregud var hon drog upp det, som en grammofonskiva. Som om jag inte skulle viktigare saker att bearbeta lixom än hennes försovningar haha. Fast tanken var ju god från hennes sida. Sen dess är det ingen som har brytt sig om någonting så jag är rätt glad och tacksam för att hon gjorde det :)
  Ciao

  SvaraRadera
 4. LaLuna - synd att du inte bor lite närmare så kunde jag komma över med en bulle. :) Jag tycker faktiskt inte det går så ont att vaxa, det är nog en vanesak...

  SvaraRadera
 5. Maria - Jo jag håller med om att det ändå är gulligt när de bryr sig om hur man tar det vid förändringar. Hellre för mycket ombryende än för lite.

  SvaraRadera