måndag 19 maj 2008

Toner

Vaknade med kontaktlinserna i och Jesu bleibt meine freude (Bach) surrandes i huvudet. Linserna fick jag snabbt ur men musiken klamrar sig fast. Hann iallafall se soluppgången. Har laddat dosetterna, målningen på min verkar sitta kvar.

Gårdagen blev rätt ok. Vi cyklade ner till parken och åt våfflor och gick på ett sorts hembygdsmuseum. Det var första cykelturen för året, eller på närmare två år för min del för jag använde aldrig cykeln förra sommaren. Jag är lite osäker i trafiken, det där med att hålla koll på allt som rör sig, har inte körkort heller. Men det gick bra. Uppenbarligen överlevde jag. Sen åt vi lax, det gör vi ofta för det är så jäkla gott, och hade det allmänt mysigt. Jag kan känna mig så avslappnad med Mannen, det är ingen maktkamp, inga konstiga krångliga spel. Utan att vara tråkigt. Och när han säger samma sak till mig är det svårt att fatta att det verkligen är sant, att man kan ha sån tur.

Mina gerberor är så vackra, mörkt sammetsröda. Ibland saknar jag tiden när jag pluggade biologi, det är häftigt att ägna sig så åt livet, synd att det också gick åt helsicke.

Borde läsa lite idag, läsa klart någon bok någon gång, har varit dåligt med det på senare år. Går bra några kapitel, sedan tappar jag tråden eller intresset. Svårt att tro att jag brukade bo i biblioteket. Sedan ville C ta en fika, och så är det terapidags. Jag kommer nog vara trött på ord ikväll.

Har fortfarande musiken i huvudet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar