onsdag 7 maj 2008

Dödskul

Gick ändå och lade mig igen igår morse, men ryckte upp mig innan jag somnat om, hoppade in i duschen och drog till köpcentrat. P.g.a. vägarbete kör bussarna en annan väg och hållplatserna har bytt håll med varandra. Det var lite spännande hur svårt det var att få äldre damer att acceptera att det som stod på skylten var sant och de skulle gå tvärs över gatan.

Det där med köpcentrat är ett speciellt kapitel. Särskilt när jag har lite svårt för att umgås med folk så kan jag älska att åka dit. Något med att omges av så många människor utan att behöva interagera med dem. Nästan som att gå i en skog. Jag gillar att titta på saker också, måste inte handla.

Somnade i slutet av House så jag vet inte hur det gick. Sov 10 timmar. Inte bra, fast förutom att jag är lite trött så mår jag rätt ok idag så det är väl inte så farligt.

Nyheterna om krossade likkistor och jag reagerar bara cyniskt, jaja men de är ändå döda. Har tänkt mig att bli kremerad, fast det är visst miljöfarligt, växthusgaser och kvicksilver och sånt. Undrar om frystorkning har blivit tillgängligt ännu, det verkar lite häftigt, science fiction-film liksom. Sträck ut handen i vacuum utanför rymdskeppet och se den smulas sönder. Läste en intressant och faktiskt underhållande bok, Stiff av Mary Roach. Kanske bara jag som är morbid. När jag var barn ville jag låna allt som fanns i kategorin spök- och skräckhistorier på biblioteket. Som ännu mindre älskade jag Mårran och hattifnattarna. Jag är ganska rädd av mig, det kanske är därför jag dras till det hemska. Fast hellre övernaturligt än seriemördare. Jag vet redan hur inälvor ser ut. Utomjordingar däremot...

En del av jättedisken är kvar, sedan har Mannen utlovat en shoppingtripp till, fast för mer handgripligt maskulina saker som presenningar och elsladdar. Biltema kicks ass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar