måndag 5 maj 2008

Romantica

Håller på med dagens lilla projekt, att pimpa dosetten, en oblygt stulen idé . Något som är en sådan integral del av ens liv bör ju få en egen röst, i det här fallet rosa, vitt och guld (tror jag, om den guldfärg jag hittade i skåpet fäster på det rosa och vita som står och torkar just nu). Har en teori om att vackra piller hjälper bättre. Tänk aprikosa små Seroquel... Rödvita Lyrica 75 mg kapslar... Vita och blå Zeldox... De jag har nu är rätt slätstrukna, blekgula runda Lamotrigin (original-Lamictal är åtminstone femhörningar, fast det å andra sidan verkar extremt opraktiskt på ett piller som redan är så svårt att svälja, blir liksom strävt omedelbart man stoppar det i munnen. Och smular sig om man ska dela det.) Risperdal är rostrosa, eller vad den färgen kan heta, och avlånga. Men de är åtminstone delvänliga med tydlig brytskåra. Egentligen skulle jag vilja ha Trombyl, de är små och hjärtformade! Ok, min teori bryter ihop helt eftersom nuvarande lätt trista pilleruppsättning hjälper bäst hittills. Nåja, med en rosa dosett bör dagens pillerstunder lyftas en smula.

Om jag för uttråkande monologer om piller hela tiden så beror det på att jag försöker bespara omgivningen irl, och alltså går loss här där jag kan vara ohämmat egocentrerad med tunnelseende.

Gårdagen var bra. Mannen initierade ett besök på Blomsterlandet för införskaffande av fler balkongblommor. Min hjärntvätt har givit resultat, muahaha. Inget exklusivt, lilavit spansk marguerit och mörklila minipetunia, men det blev fint. Vi grillade första gången för säsongen, lax, räkor, zucchini, svamp, och så sallad till med Romantica-tomater som är absolut godast (och kom inte och säg att de är klimatovänliga eller nåt sånt, då hamnar du på min svarta lista!) Sedan fick jag massage med Bodyshops body butter, och nu känner jag mig lite odräglig som hela tiden demonstrativt skyltar med vilket underbart förhållande jag lever i.

Dessutom gick jag på yoga på morgonen samt promenerade en timme *klapp på axeln*. Det var en lite lustig upplevelse att kunna slappna av så bra i kroppen samtidigt som tankarna flög runt som kajor i kvällssol.

Sådär, nu fick jag iväg ett sms till A som jag försummat länge. Jag är en rätt dålig vän just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar