lördag 1 september 2012

Suddig

Medicinerna gjorde sitt jobb och tog ner mig på jorden. Nu är jag outsägligt trött. Dr C skulle ha ringt i torsdags men det gjorde han aldrig, så jag tog bort Zyprexan på eget bevåg. Minskade på sömnmedicinen igår men sov ändå 11 timmar och det kunde blivit mer om jag inte tvingat mig upp och in i duschen.

Vet verkligen inte vad jag ska göra av mig själv idag. Känslan av att tänka i slow motion, i lerfåror.

8 kommentarer:

  1. Kanske är det alltid såhär för dig efter en "speedad" period??! Tänk om det fanns en dosblandning av medicin som gjorde att du kunde hitta en balans. Stor kram ♥

    SvaraRadera
  2. Jo, så är det. :/ Och tanken är att hitta den magiska medicinblandningen, så vi justerar doser hit och dit. För vissa bipolära funkar det snabbt, de får sitt litium och allt är frid och fröjd. Men en del av oss är svårmedicinerade. Och det är inte bara medicinerna, man ska leva ett regelbundet och nyttigt liv och det vet vi ju hur lätt det är för många även bland normalstörda... *suck*

    Kramar tillbaka! ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja rutiner är RUSKIGT viktigt ffa sovrutinerna...... men lika viktigt som det är lika svårt är det oxå...... det ger sig själv - när man svänger från dag till dag är det SVÅRT att uppräthålla rutiner från dag till dag och vecka till vecka...... såre så ;)

      Radera
    2. Ja sömnen är urviktig... men vad gör man då om man är speedad och ändå tar sina sömntabletter och går och lägger sig i ett mörkt rum men utan att däcka? Exempelvis. Inte för att jag vill skylla ifrån mig, men verkligheten är krånglig ibland... Och det blir ju så tråkigt med stela rutiner! ;)

      Radera
  3. själv är jag trött på att åka så upp och ner i humöret...
    det tar onödigt på kropp och själ.
    hoppas på lite mer stabil och glad vardag med bättre ekonomi på sikt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart det blir tärande. Hoppas det går åt det ljusare hållet så här nu när höstmörkret närmar sig.

      Radera
  4. Tråkigt att höra att du är nere i leran. Synd att det inte finns piller som tar ned en på jorden utan att sänka en så. Hoppas att morgondagen blir bättre!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ändå inte alls så illa som det kan vara. Men dessa tvära kast, till slut vet man inte vem man är... Tack!

      Kram!

      Radera