måndag 24 september 2012

Bakpulver

Finns det undantag från regeln att om smeten är god så bli kakan god? Om inte, så väntar något smarrigt på mig i ugnen, äppelkaka med mandelmassa och kanel. Tänkte starkt på att baka igår kväll, men då hade jag redan tagit en sömntablett för ett bra tag sedan så jag insåg faktiskt att det skulle vara dumt att vara uppe och vimsa omkring då. Men nu när jag vaknade fem full av energi fanns liksom inget annat att göra. ;)

Har tack och lov ett par saker inplanerade idag som väl ska motverka rastlösheten lite, först frisören, måste ju bli bröllopsfin, och sedan Syster C. Är det bara en vecka sedan jag satt där som ett sönderfallande vrak och hon fick mata mig med medicin? Allt är så konstigt ibland.

Drog nästan Mannen upp från soffan och till stora köpcentrumet (stereotypt manligt så är det inte hans favoritsysselsättning) tills jag insåg att självklart kan man köpa slipsar på nätet, så det är avklarat! Han drog en lättnadens suck.

Rastlös dag igår, fast det finns en poäng med det när man väl lyckas kanalisera det i handling, fick virusskyddet uppdaterat och installerat på alla datorerna. I tid innan det gamla gick ut. Har peppar peppar inte haft problem på många år, men det är klart, jag kanske inte surfar på så många skumma sidor, jag som är så skötsam. ;)

Nä, ska väl gå och plocka ur kakan ur ugnen. Finns planer på att baka focaccia också senare, när Mannen är vaken och jag kan köra den bullrande köksmaskinen. Skulle egentligen vilja baka mer men det ska ätas upp också, ibland är det synd att man inte har barn hemma...

4 kommentarer:

  1. Hej vännen..

    Idag är jag uppe med tuppen trots kaotisk dag i går:).
    Få se hur länge jag orkar hänga i.
    Fått läkartid nästa måndag, längtar.

    Hoppas du får en fin start på veckan
    kramar om

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, jag hoppas att läkaren har något hjälpsamt att komma med!
      Ta det lagom lugnt, om du kan.

      Stor kram!

      Radera
  2. Mmmm, det där låter lovande. Nu blev jag fika sugen men baka orkar jag inte, hihi. Mumsar på lite ostbågar som blev kvar sen helgen. Hoppas att solen skiner hos dig och att din dag blir bra, kram Milla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får skicka lite virtuell kaka till dig. ;)
      Halvsoligt och bra - kanske - dag.
      Kram!

      Radera