tisdag 25 september 2012

Hurtbulle

Jag gick till jympan och stannade hela passet! Det enda jag direkt fuskade med var just armhävningarna. Jag använder ju knappt alls överkroppen till annat än att knappa på datorn... Men 2x7 klarade jag iaf. Trött men inte totalt utmattad, och stolt över att jag tog steget. Gillade mestadels passet, inte så mycket krångliga danssteg (manlig ledare) utan mer ös. Och min kritikdjävul på vänster axel kunde motvilligt konstatera att nej, jag var faktiskt varken äldst, fetast eller osmidigast. Min snälla enhörning på höger axel säger att än sen, det hade inte gjort något om det varit så, jag är inte där för att bli bedömd. Men kritikern är lite svår att få att hålla käften, gör tvångsmässigt jämförelser. Nåja, huvudsaken är att det inte får stoppa mig.

8 kommentarer:

  1. Så skönt att du tog dig dit =D Nu kan du åtminstone slå den kritikern på käften som försökte få dig att strunta i det tidigare på dagen :))
    Kram

    SvaraRadera
  2. Fan vad du är bra! Oavsett vad din kritiker säger genomförde du något planerat och du övervann motstånd. Och det är fanimej värt en klapp på axeln och en KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Känns på något sätt bra i kroppen idag trots mild träningsvärk så jag behöver det verkligen.

      KRAM!

      Radera
  3. Well done att du tog dig dit! Å det där med att jämföra det gör vi alla. Jag badade på samrehab igår... tillsammans med 3 tanter 80+ och retade mig som f*n på att jag var fetare än dom. En av dom hade inte ens nåt sladdrigt.... Suck

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, så där hade jag också hållit på. Fast en gång gick jag på stan och tittade avsiktligt efter personer som var minst lika feta som jag, och det var ju många!

      Radera
  4. Tycker det är bra gjort att över huvudtaget ta sig till träningen, tycker det svåraste är att ge sig iväg dit, lättare att låta bli....Keep on going!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska verkligen försöka fortsätta, nu när jag äntligen har tagit steg ett.

      Radera