söndag 23 september 2012

Intressefråga

Kämpade emot sömntabletten till midnatt, men nu har jag iaf sovit gott och vaknat på utmärkt humör. Läser med spänning väderprognosen för bröllopet men den ändras varje dag så det kan ju bli hur som helst, ska ladda med paraply. Nu har jag ett stort problem, vilken slips ska min man ha? ;)

Jag skulle behöva en hobby tror jag, fast jag vet inte hur man skaffar en. Jag är inte särskilt hantverksintresserad (även om jag virkat några grytlappar i mina dagar). Hade ett sorts intresse för några år sedan som uppslukade mig av personliga skäl, men det vill jag inte ta i med tång. Läsa böcker går till stor del bort, tyvärr. Känner motstånd mot att måla igen. Bla bla bla. Måste öppna upp mer.


10 kommentarer:

  1. Jag letar också efter ett intresse, vet inte vad. Behöver något att fylla vardagen med. Kan ju inte shoppa varje dag....Ha en skön söndag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, nu är pengarna slut här... ;) Kanske borde man fotografera, Mannen har en schysst kamera.
      Ha en bra söndag själv!
      Kram!

      Radera
  2. Svar
    1. Det är min stora sons bröllop alltså, det är på lördag. De verkar förvånansvärt ostressade men så har de också varit smarta och delegerat ut massor. Kommer nog bli en bra tillställning.

      Radera
  3. Vad trist att du inte gillar att läsa. Förutom böckerna och datorn har inte jag heller nåt särskilt intresse. Måste nog hitta tillbaka till mig, bli frisk i kroppen och hitta ett inre lugn innan jag kan koncentrera mig på nån hobby

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gillar att läsa, absolut! Brukade alltid ha ett par tre böcker på gång. Men de senaste åren har jag inte haft koncentration nog för ens en enkel deckare... rensade nyligen vid sängen och då hade jag tiotalet påbörjade böcker liggandes där... det är bara någon gång ibland jag lyckas ta mig igenom en. Så det blir mest att jag läser bloggar och kortare tidningsartiklar o.dyl.

      Radera
  4. leta idéer i medborgarskolans kurskatalog?! eller bläddra igenom panduroskatalog om något pyssel faller i smaken?!
    jag har problem med att låta mina hobbys, intressen stanna kvar hos mig. när mina sinnen ändrar humör för att sedan vända sig tillbaka till det läget då de vill hålla på med något är all glans från det som tidigare varit så roligt borta. tröttsamt hehe

    hoppas bröllopet blir underbart! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läser alltid de där kurskatalogerna när de kommer... men blir inte mer än så. :/ Ska ta mig en allvarlig funderare.

      Hmm, innebär det att du betar av många olika intressen istället?

      Jag har en känsla av att bröllopet blir kanon!

      Radera
    2. jo så blir det, eller många olika pysselsaker.
      som jag köpte för ett tag sedan saker som en toka för att bygga en plåttavla. satt och spånade i flera timmar. något kom ivägen, tiden ändrade intresset och nu ligger den obyggd i en påse.
      all charm med att tova med nål är borta. att hålla på med virkdockan är borta. det är inte längre intressant någonstans att läsa filisofiböcker etc. shit, skulle kunna rada upp hundra saker till från enbart det här året. opsy.
      =S

      woho =D=D

      Radera
    3. Så det blir en del saker liggande... sånt kan vara lite jobbigt tycker jag, just ett monument till ens bristande fokus. Ibland tror jag att jag ska sticka något. Ha ha.

      Radera