onsdag 26 september 2012

Säkerhetstänkande

Jag har mest velat omkring idag. Tänkte åka till köpcentrumet men ändrade mig till att vänta på att Mannen skulle komma hem från en fisketur, och när han väl anlände så var han trött, blöt och kall, hade dessutom fått byta däck på bilen, punktering. Så då ville jag pyssla om honom lite. Och ja, sedan har dagen gått. Mannen satte en instruktionsbok om bildbehandlingsprogrammet Lightroom i mina händer, men jag har svårt att finna ro till att ta in.

Har bara tagit två Zyprexa men äter redan mer. Huva.

Ska jag gå ut i spöregnet? Det enda jag behöver är säkerhetsnålar, och det är inget jag behöver på studs utan mer bra att ha, hittar bara två jättesmå och en stor i huset. Nog måste vi ha fler, hur kan man vara nästan renons på säkerhetsnålar? Just nu känns det väldigt viktigt, fast samtidigt vet jag att det där är en lurig känsla som antagligen bara är en idiotisk fix idé, det kan garanterat vänta tills imorgon. Jag vet för övrigt inte var man köper säkerhetsnålar. Åhléns? de har tyger. Ica Maxi låter väl troligt. Tankarna går i myrstigar, myllrar och fastnar ändå i samma spår. Säkerhetsnålar, på liv och död!

Det är rätt skrattretande hur en blir, så jag skrattar.


8 kommentarer:

 1. Stanna inne du och mys. Men jag vet hur det är när hjärnan har ställt in sig på något ;-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tvingar mig lugn. Visst är det lustigt vilka fixa idéer man kan få. Mannen skrattar fortfarande åt när jag absolut omedelbart behövde köpa blåa handdukar en söndagsmorgon. ;)

   Kram!

   Radera
 2. Synd att Zyprexan påverkar dig redan; sådant är inte kul. Men lite roligt var det med din fixa idé - mest för att jag känner igen det så väl. ;)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nålarna var det första jag tänkte på när jag vaknade. :-o Men jag är åtminstone medveten om att jag är knäpp, hehe.

   Kram!

   Radera
 3. Alla har vi dille på nåt. Jag är skruvad i planeten för att jag tog fel på tid imorron. Tur jag upptäckte det men nu är jag sjukligt fixerad för en töntig liten röntgen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du ska snart iväg! Tänker på dig. Det kommer att gå bra. ♥

   Radera
 4. Nu påminde du mig om att jag borde ha köpt just säkerhetsnålar för länge sedan och i morrn ska jag handla så det tajmade du bra, vännen ;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, då gjorde det faktiskt nytta då.
   Kram!

   Radera