tisdag 11 september 2012

Tår

Dr C bad så väldigt mycket om ursäkt för det uteblivna telefonsamtalet, verkligen väldigt mycket, han visste inte själv exakt varför han missade det men det var rörigt den dagen.

Det viktigaste dagens samtal gav var dock något helt annat: Dr C slutar den sista september. :((( Jävla system med hyrläkare. Jag är verkligen ledsen för han har ställt upp otroligt mycket och dessutom haft givande idéer om behandlingen. Återstår att se vad jag får för läkare nu, men han skulle åtminstone försöka ordna med chefen så jag får någon läkarkontakt om en månad.

Han har alltid något uppmuntrande att säga. Att han tror att prognosen ändå är god bara vi får bukt med svängandet, att även det kognitiva skulle förbättras bara det blir längre perioder av lugn. Hoppas.

Nu är jag lite trött och som sagt, ledsen, men annars känner jag mig rätt neutral idag. Funderar på vilka skor jag ska ha på bröllopet. Fåfängan får nog stryka på foten och det blir något mer bekvämt, det är många timmar. Och vem tusan tittar på ens fötter i en stor folksamling?

14 kommentarer:

  1. Jag inser att jag haft tur som fått behålla min doktor E i flera år. Men nu ligger hon lite risigt till eftersom hon ska vara den sammanhållande länken. Särskilt nu när "specialisterna" inte kan enas. Jag är så innerligt trött på den här skiten att jag snart går tillbaka till jobbet. Jobba, krascha hemma, jobba, krascha hemma.... osv osv osv. Bara jobba. Skita i att leva och må bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svårt nog att hitta en vettig läkarkontakt, än mindre ett helt team... Jag avundas dig inte. Det är verkligen begripligt om du blir trött på eländet. :(

      Radera
    2. Fast nu har jag pratat med henne och VET att hon håller mig samman ♥

      Radera
    3. Så glad jag blir av att höra det! ♥

      Radera
  2. Hoppas du får en bra ersättare som du trivs med och som "ser" dig lika mycket som den du har nu. Bra doktorer växer inte på träd, det har man lärt sig uppgenom åren. Min (som jag har nu)är bra också, hoppas hon fortsätter sin tjänst och att jag får ha henne framöver också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är möjligt (ej bestämt) att jag får en läkare jag haft tidigare eftersom hon jobbar på avdelningen jag varit inlagd på. Hon är schysst (fast jag är osäker på om hon skulle ställa upp lika mycket som Dr C har gjort, men det är det nog inte många läkare som gör, så jag är ändå rätt nöjd bara jag inte får en psykopat).

      Hoppas du får behålla din!

      Radera
  3. Läkarbyte är aldrig kul. Synd att du ska behöva byta bort en läkare som verkligen har brytt sig. :( Men någon form av läkarkontakt behöver du ju - du kan ju inte hålla på och vara din egen läkare hur länge som helst.

    Vet inte vad jag skall säga, mer än att jag tycker att det är tråkigt för din skull.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. När Dr C har sagt att han ska ordna något så har han alltid gjort det hittills (utom det där telefonsamtalet då) så när han säger att han ska vara på enhetschefen om att jag ska få en snar kontakt så tror jag han gör sitt bästa för att ordna det. Jag kan bara vänta.

      Tack för att du bryr dig.

      Kram!

      Radera
  4. Roligt att höra att prognosen är god!!! Alltid upplyftande att höra ju. Synd att du går miste om en bra läkare, ja hyrläkarsystemet är för jäkligt!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var skönt att ha en positiv läkare. Jag hoppas det blir någon ny fungerande lösning, åtminstone halvhyfsat, det får man väl hoppas på.
      Kram!

      Radera
  5. vem gifter sig?
    och vad ska du ha på dig??? *nyfiken...
    kram och ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min stora son. :) Med en underbar tjej.
      Jag ska ha en topp full med paljetter i höstfärger, en knallorange kort kavaj och en svart assymetriskt skuren kjol, haha!

      Kram på dig själv! ♥

      Radera
  6. Jobbigt att byta läkare, framförallt om man är nöjd med den man har. Men det blir nog bra. Ha nu en så bra helg du bara kan. Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, just nu plågar osäkerheten mig, att inte veta vad som kommer att hända, men jag lugnar säkert ner mig när väl något är bestämt (även om jag inte har stora förhoppningar på att få någon lika bra, tyvärr).
      Tack, det blir nog en lugn och stillsam helg. Hoppas din blir skön.

      Kram!

      Radera