tisdag 18 september 2012

Maps

Sur ångest och snurr. Mannen har tyvärr fullt upp på jobbet och ingen tid att prata. Vill inte belasta någon annan. Jag vet inte vad som är värst, om jag sitter härinne och snöar in, eller går ut och kanske gör någon av de korkade saker som förespeglar mig. Så jag googlar fik i Borås. Ja, något ska man göra. Planerar resan, den verkliga lilla resan som ska göras, inte mina fantasiresor. Datum, klockslag, kartor. Planerar åt andra också, vare sig de vill eller inte. Finns det p-plats? (inte vår bil) Går det bussar? (vi tar antagligen taxi till stationen) Får alla plats? (ja, nu får de det efter att jag ändrat på hotellbokningen). Kör över knäpptankarna med milt överdriven konkretism.

Synd att jag inte orkar vara social. Jag vill bara bli hållen under armarna och det är inte samma sak.

Men om en dag eller två borde saker vara tillbaka till någon sorts normal, när medicinerna satt sig igen. Bara sitt still i båten.

8 kommentarer:

  1. Känner igen mig. Mycket. Undrar egentligen vad man ska släppa fram och vad man ska trycka bak? När det gäller planer och diverse resor. Jag har alltid en plan och en resa i mina tankar. Men idag sitter jag inne jag med. Hoppas att din dag blir bra ändå. kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hela morgonen har jag slitit med tanken att bara dra tjugo mil bort, utan riktning, bara bort. Sådant ska man nog inte släppa fram, inte jag när jag mår dåligt. Men så har jag den trevliga resan under ordnade former att tänka på som tur är.
      Tack och kram!

      Radera
  2. Jag hoppas och håller tummarna att du kan sitta stilla i båten.
    Jag fungerar också på liknade sätt men roar med att bygga om huset, bygga pool mm. I mina tankar alltså. Vet inte hur många gånger jag har ritat om huset ;-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bodde jag i hus skulle jag kanske göra likadant. ;)
      Har tagit mig igenom dagen, inte helt illa.
      Kram!

      Radera
  3. Ja! Sitt still i båten. Så mojnar vindarna och dimman och du kan se klarare igen. Snart. Det vänder ju. Förr eller senare. Även om väntan är olidlig....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blandar bullar och lugnande och disk och tvätt och musik. Nu är det snart godnatt. Imorgon är en annan dag.

      Radera
  4. Kul att ha nåt att se fram emot. Idag är en annan dag och hoppas att den känns lite bättre. Ha en så bra dag du bara kan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Idag har allt känts mycket bättre.

      Radera