tisdag 25 september 2012

Rörelsetankar

Gick ner till stan och handlade ett gratulationskort, så fick jag min entimmespromenad. Hittade ett handgjort från Madagaskar i en fair trade-butik. Har också grävt i Mannens dator och lokaliserat ett romantiskt foto på det blivande brudparet, något ska göras med det.

Vad mer? Har druckit kaffe. Och druckit kaffe. Ätit apelsinchoklad. Och köpt en underhållande prickig klänning. Jag har ju ingenting att ta på mig *fniss*

Laddar mentalt för att gå och jympa ikväll, första gången på drygt ett år tror jag. Försöker röra mig ifrån det prestationsinriktade och kravet att "vara nyttig" till att känna vilja. Kanske orkar jag två armhävningar och de andra orkar tjugo, men två är ju bättre än noll. Försöker komma ihåg att det kan vara kul, för det kan det. Måste inte köra så jag får blodsmak i munnen det första jag gör. Det är till och med tillåtet att lämna passet mitt i om det inte funkar, knappt någon kommer ens märka det. Just det hoppas jag komma till så småningom: jag ska inte träna för att "man måste", utan för att jag vill, och efter mina egna förutsättningar.

Just idag passar det nog bra att ha något att kanalisera överskottsenergin på.

Fast om jag av någon anledning fegar ur och inte går ikväll så ska jag inte slå på mig själv, det lovar jag mig. Bara göra en haveriutredning och försöka igen. Men just nu känns det positivt.

Hoppas Mannen vill äta snart för jag vill ha något att pyssla med i köket. ;)

1 kommentar: