lördag 22 september 2012

Intetsägande

Efter att ha varit vaken sedan tre var jag så rastlös att det gick lätt att gå promenaden. Det fick bli till Ica Maxi, så kom Mannen efter sedan med bilen för vi skulle storhandla.

Jag är fortfarande rastlös på det där lite knepiga sättet där man inte är särskilt kreativ och påhittig utan bara nipprig. Mannen slumrar på soffan och kan inte underhålla mig. Helst skulle jag gå och lägga mig också, inte för att jag är så trött, bara för att det verkar enklast, men före 20 är väl lite att ta i.

Kanske slänger jag i en tvättmaskin och lägger mig sedan bara i mitt mysiga sovrum och lyssnar på musik...

6 kommentarer:

  1. Åh, så jag känner igen den där rastlösheten. Den kan vara jobbig att leva med även i milda format. Det är då det är bra att ha en hobby. Eller en tvättmaskin för den delen.

    Hoppas att du iaf fick sova skönt tillslut!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som tur var kände jag mig iaf inte låg så det var trevligt att lyssna på musik, även om det mycket blev vankandes fram och tillbaka i hallen. Sedan vaknade Mannen och vi såg på film och det kändes lugnare. Fast det fick bli kemi för att sova, jaja.

      Kram!

      Radera
  2. jag har en sån bra promenadsträcka: runt sjön här i samhället. 5 km och så landar jag på furstukvisten igen. tar 47 minuter med tempo.
    start och mål och mening i ett :)
    skön söndag och att köra tvättmaskin är terapi.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är just sådana promenader jag har lite svårt för att ta, även om jag förstås går en slinga vid ån eller ner till stranden ibland. Men jag vill ha en uppgift annat än att gå! Om det så bara är att köpa en liter mjölk. :)

      Skön söndag själv!

      Radera
  3. Usch den där sortens rastlöshet är jobbig. Ha en skön söndag, kram Milla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går väl över... Tack och kram!

      Radera