tisdag 29 juni 2010

Uppvärmning

Vaknade på präktig morgontid som vanligt, efter en intensiv drömtid. Det är sällan mardrömmar, bara väldigt mycket. Men det känns mer naturligt än Abilify-utraderingen av mitt nattliga liv förra sommaren.

Det är inte många bloggar som uppdateras så här dags, och inte mycket som uppdateras i mitt huvud heller. Skummar rubrikerna i DN och lokalsidan. Badbussen börjar gå igen. Jaha. Inte för att jag brukar bada nere på den tätast befolkade stranden. Jag gillar att vada i strandkanten dock. Via fötterna suga upp kylan och skicka den i ett jämnt flöde upp till huvudet.

Jag tycker om värmen dock. Nu när jag (nästan, närapå, knappt) fixar att visa ärren i kortärmat så är det inte så illa. Bara att dricka kopiöst med vatten och se glad ut. Det enda är väl det där med sömnen, jag måste absolut ha något över mig när jag sover, det går inte utan, så det kan bli lite varmt. Men efter helvetesvintern vill jag aldrig mer klaga på sommarvärme.

Jag bara skriver planlöst. Så får det vara ibland.

13 kommentarer:

  1. Jag behöver också ha något över mig när jag sover. om jag inte somnar på soffan såklart, då verkar det gå hur bra som helst utan något alls. Men annars brukar det räcka med ett tomt påslakan. Och det brukar gå bra även i värmen, så länge jag minns att sticka ut fötterna. Men du har rätt - efter den här jävla vintern så klagar jag inte. Tur är dock att jag bor så att jag kan ha balkongdörren öppen om nätterna. Det svalka skönt.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jo, jag orkade aldrig ta fram ett lakan igår kväll, men det är enda sättet. Jag har alltid sovrumsfönstret öppet, sommar som vinter. Måste ha luft!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. tack. Det känns underbart att inte röka. Nu har jag kontrollen över ciggen och inte tvärs om. Så skönt att slippa oroa sig om man har cigg eller inte.
    Gillar sommaren jag med. Jag går i kortärmat trots ärr. Ibland är det jobbigt..när endel stirrar..men oftast går det bra.

    kram

    SvaraRadera
  4. Jag måste i princip ha ett duntäcke över mig så jag förstår vad du menar.Känns så otryggt med bara lakan... Vill helst inte ha fönster eller balkongdörr öppen heller, men vaknade vid 5 imorse och fick inse att något fick jag göra, så det fick bli täcke men dörren lätt öppen. Har aldrig kommenterat här förut men varit inne och läst ett par gånger, tycker din blogg är intressant. Dags att ta tag i den här dagen och gå ut i solen, har ju varit på väg ut i ca 4 timmar...Ha en bra dag.

    SvaraRadera
  5. Jag har uppdaterat! *viftar och räcker upp handen*

    SvaraRadera
  6. Suga upp kylan från vattnet via tårna till hjärnan för att bli lite klarare - det låter som min melodi. Ibland är det överhettat i skallen. +30 grader här. Kram!

    SvaraRadera
  7. LaLuna - svarat i din blogg :)

    SvaraRadera
  8. Sara - hej och välkommen!

    Tur att jag inte bor i markplan, så jag vågar ha fönstret öppet. Men det finns inget härligare än ett iskallt sovrum där man får gosa i ett tjockt fluffigt täcke. :)

    Hoppas din dag är bra.

    SvaraRadera
  9. Laura - du är produktiv! :) Jag är lite blyg för att kommentera i din blogg eftersom mycket berör saker jag inte vet något om. Men läser (det jag förstår) och tittar på bilder gör jag.
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Miriam - hett här också. En bra ursäkt för att äta glass. Alla får äta glass när det är hett. :)

    SvaraRadera
  11. Vaför blyg ????! Du är den som fattar mest där. Tro mig ... men du gör förstås som du vill.
    Hur som helst blir jag jätteglad om du kommenterar.
    Det räcker ju att det har någon liten tråd - som till exempel "vad betyder rubriken?" ;) - jag lovar att jag kommer att svara på samma sätt som om du hade ställt den frågan vid köksbordet, på telefon eller i ett privat mail.
    Trust me ;)

    SvaraRadera
  12. Tack för din kommentar! - svarade utförligt på den hos mig.

    Sen hittade jag det här, kanske du också tycker det är "intressant" läsning:
    http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.400436-felmedicinerad-dog

    SvaraRadera
  13. Ang artikeln: gamla kärringar räknas inte :( Fan om det hade gällt VD:n för Swedbank, då hade det varit annat liv i skällan.

    SvaraRadera