onsdag 9 juni 2010

Strömslöseri

Jag är fortfarande strömförande utan att vara hispig. Behagligt.

Vet inte vad jag ska göra idag. Energinivån är tillräckligt hög för att gå utanför huset (jag ser ett fjärilsliknande magnetfältsdiagram framför mig, men det är lite att ta i), det mesta verkar bara lite vagt ointressant. När jag träffade en kompis i förra veckan pratade vi lite löst om att fika denna veckan, men jag känner mig nog lite för ego idag för att lyssna med engagemang. Skatteåterbäringen fick jag igår och en option hade varit att sätta sprätt på den, om det inte vore för att den redan är uppslukad av en räkning och ett sommarkort på regiontrafiken (det börjar gälla nästa vecka och då ska jag ut och åka!) Promenad i regnvädret? Hmm, i brist på annat... Mitt liv är inte riktigt anpassat för spikes i energinivån och jag står där förvirrad över hur jag ska kanalisera kraften som plötsligt uppstår och lika plötsligt försvinner. Det evinnerliga "städa" känns verkligen urtrist. Äh, nu ska jag inte tänka utan bara göra.

12 kommentarer:

  1. Här kommer nyfiken i en strut och sticker upp huvudet igen. :) Men jag bara undrar om du har någon hobby? Något som du kan dyka ned i göra när du får energitoppar?

    SvaraRadera
  2. Nyfikenhet är en dygd. :)

    Det är dåligt med det. Jag brukade läsa mycket. Måla ibland. Intresserade mig ett tag mycket i en viss fråga som jag inte vill röra vid längre. Inget av det lockar. Kanske borde jag lära mig lite om fotografering, Mannen har köpt en systemkamera. Det är lite svårt för mig att tvinga fram ett intresse, tyvärr.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Gör film, Nina! Vore inte det lite din grej? Det är väl dessutom en aktivitet som funkar fint oavsett om man har spikes eller downs i energinivå eftersom det kan vara ett sammnhållande och längre projekt som innehåller just både och. Jag tror du skulle vara grym på det.

    Man kan ju börja med att filma med mobilen. Vi ska icke glömma den Göteborgska mobilfilmen som rentav gick upp på bio för några år sen, "En enastående studie i mänsklig förnedring". Den har vunnit priser om jag inte minns fel.

    SvaraRadera
  4. Rebecca - haha, har aldrig ens tänkt tanken, men vem vet...

    Den mobilfilmen låter läskig! Men läskigt kan ju vara bra.

    SvaraRadera
  5. Laura - *visslar, hoppar och kastar konfetti* :D

    SvaraRadera
  6. Börja koda hemsidor vetja. Det gjorde jag under ett par år, var helt fast och helt fräslt...kunde inte tänka på annat och nästan drömde om koder =)
    Kramkram

    SvaraRadera
  7. Fota kanske är en idè om du inte har ngt att göra. Själv tänker jag ofta jag ska fota en massa o sedan på ngt sätt så glömmer jag ofta kameran hemma ändå. Eller så har jag den med o så glömmer jag fota......typiskt mig. Men i alla fall, när man väl gör det kan det vara en ganska lugn känsla som infinner sig. I alla fall är det så för mig.....

    Kanske kan det bli några regniga kort som faktisk kan bli ganksa så fina? :)

    Kramar!

    SvaraRadera
  8. My - jag har fegat ut att ta mig ut idag, regnar för mycket. Men kanske skulle jag gilla att fota mer seriöst än de där snabba korten på någon som ler mitt i bilden, sådär som det oftast blir...

    Haha, nu ser jag att det ser ut som om jag har suttit vid datorn hela dagen idag. Egentligen är det bara korta stunder, kollar mailen eller googlar något, sedan gör jag annat emellan. Just nu disk *pust*

    SvaraRadera
  9. Sådär är det för mig med! Grejar lite, tar en liten paus vid datorn, gör nå´t annat igen...Vi är nog många som gör så skulle jag tro.....Speciellt regninga dagar:P
    Kram!

    SvaraRadera
  10. S - sådär brukar jag också göra. Men idag skiter jag i disken. Busigt, eller hur.
    ;)

    SvaraRadera
  11. Laura - idag förtjänar du verkligen att vara diskfri! :)

    SvaraRadera