måndag 25 juli 2011

Mystifierad

Skoaffärerna dräller av klackskor, den egna mer skyhög än den andra. Men tittar man sig omkring på stan så går nästan alla i converse eller ballerinaskor eller platta sandaler. Vem köper klackskorna?

[sorteras under livets mysterier]

[och jag äger förstås mina röda skor]

6 kommentarer:

  1. Ja, inte är det jag i alla fall, även om jag kanske skulle behöva komma upp en bit. Men jag är hellre bekväm än struttar runt i onda skor.

    Sv: Visst är det skönt att gå i myskläder :)

    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. My - jaha, då vet vi att vi inte ska misstänka dig! ;)

    Jag har också platta skor i vardagslag, men faktiskt halvhöga klackar ibland vid särskilda tillfällen, ska erkännas. Men tjocka kängor med 12-centimetersklackar förstår jag mig inte på.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag kan inte gå snyggt i klackskor så jag har inga. Bara träskorna har lite höjd (har redan vrickat mig 3 gånger). Plattskor är bäst för mig men skor med liten klack är bäst för rygg och hållning. Skumt det där. Å skorna du skriver om som finns i affärerna... Kanske bara är partypinglor som köper dom... och dom tjejerna är garanterat inte vakna när jag är... så därför ser jag dom inte :)

    SvaraRadera
  4. Frk Hulda - det måste vara svaret. :)

    SvaraRadera
  5. Kanske klackskor är sådant där som folk köper för att de är fina och sedan aldrig använder? så gjorde iaf jag förr i tiden innan jag gav upp klackskor...

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Charlyene - låter också som en trolig teori. Visserligen använder jag mina klackskor men det blir inte ofta, för det mesta vinner bekvämligheten över fåfängan...

    Kram!

    SvaraRadera