onsdag 19 augusti 2009

Rödluvan


Dagens shopping-excess! (Jag är kanske lite milt uppskruvad trots allt, men skit samma.)

Och nu har jag knall-orange-rött hår! Jag som inte skulle ha rött, men det blev ju jättekul. En lite tuffare klippning också. Känner verkligen hur mitt förändringsbehov mumsar i sig med välbehag. (Tyvärr får ni ingen bild för jag lägger inte ut bilder på mig själv här. Så ni får drömma eller mardrömma om hur det ser ut.)

Jag är så jävla nöjd när jag vågar ändra på mitt utseende utan att bry mig om vad andra ska tycka, ta fram olika sidor hos mig själv. Våga synas trots alla kroppskomplex.

11 kommentarer:

 1. Det är det som är så underbart ibland, att oftast så blir det rött när man inte alls har tänkt det *undra varför* Var likadant för mig fast i mitt fall så var det kartongen som lurade mig, undra om man kan reklamera. Raka av hela håret och skicka och begära att få en peruk tillbaka.
  Fast jag börjar vänja mig vid mitt och börjar bli rätt nöjd och du är säkert en riktig hotting ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. vilka skor!
  får man veta vilken butik de är införskaffade i?

  SvaraRadera
 3. Maria - min charmiga frisör övertalade mig ganska snabbt att köra på rött, och nu är jag nöjd! Men att begära peruk när man blir lurad av kartongen låter som ett nytt drag, haha.

  SvaraRadera
 4. hRaven - en lokal kedja, Sko-Rönne, finns på Väla köpcentrum i Helsingborg. Men märket är Hush Puppies och jag skulle tro att det finns i andra butiker.

  SvaraRadera
 5. tack.
  bara att leta då med andra ord.

  SvaraRadera
 6. Vilka fina skor! Kan tänka mig att det lyser upp vardagen en aning! Modigt att färga håret också. Kanske skulle jag också göra det?

  SvaraRadera
 7. Härligt!!
  Skitsnygga skor:)
  Och det är snyggt med rött eldande hår..humm..vikken beskrivning. Men jag tror du blev snygg!

  kram

  SvaraRadera
 8. Härligt att du färgade håret, och skorna är häftiga. Jag skulle kunna köpa exakt likadana. Gillar färgen och formen.

  Jag känner för att förändra mig på alla kanter, har inte bestämt hårfärg än.
  Ha det så bra du kan.
  Söndagskramar

  SvaraRadera
 9. Miriam, LaLuna och Bloggullet - tack! Ibland känner man för att ändra på det ytliga och hoppas att det inre hänger med...

  SvaraRadera