måndag 10 augusti 2009

Tyst

Dr B har inte ringt tillbaka, så jag slipper ta den biten idag.

Har inte gjort så mycket idag mer än vankat fram och tillbaka på golvet (borde ha blivit spår i parketten vid det här laget, haha). Ville gå ut, men har ofta missat samtal på mobilen när jag är ute (även med hög signal) så p.g.a. det där samtalet som aldrig kom har jag haft det långtråkigt. Bara lite tvätt och sånt. Mannen jobbar så ingen underhållning där heller. Hade tänkt måla, men känner mig för osynkad för att komma igång. Gjorde faktiskt ett duktigt försök att lägga mig och sova en stund, men det enda som händer är att jag börjar drömma utan att somna, så det får vara. Men nu när jag kan konstatera att jag inte behöver konfrontera ett läkarsamtal idag ska jag gå och köpa jäst, ska finnas riktigt bröd i huset.

4 kommentarer:

 1. läst
  Ibland kan det vara skönt att inte ha nåt att göra..att bara vara.
  Gött med hembakat bröd.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Att vänta på ett telefonsamtal är ett oroligt tillstånd. Jag går och väntar på att få besked om mitt födelsemärke. Jag har alltid med mig mobilen och är orolig att jag inte ska höra. Tänk om de ringer och så hör inte jag?? Och så kanske de inte ringer upp? Usch.

  SvaraRadera
 3. LaLuna - visst kan det vara skönt, och det kan också vara irriterande andra gånger, den här gången var jag rätt sur över det.

  Brödet blev gott iaf.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Miriam - det måste vara jättejobbigt att vänta på ett sånt besked, svårt att låta bli att tänka fram och tillbaka. Hoppas beskedet blir bra!

  Kram!

  SvaraRadera