lördag 8 augusti 2009

Otålighet

Hej och hå, varför ska jag skriva detta då... bara ospecifika försök till kommunikation, fast riktat ut i rymden. Orkar inte med att faktiskt försöka kontakta någon. Känner en kombination av sällskapssjuka och oempati, inte så lyckat. Vill hitta ord, men de små rackarna smiter undan så fort. Vill bli lyssnad på, inte lyssna. Och det är väl inte direkt läge att ringa Nationella hjälplinjen. ;) "hej, jag mår jättebra och tycker att mina tankar är fantastiskt intressanta så du har blivit utsedd till publik, grattis!"

Ibland, som då i våras, har jag känt strålar av svart energi mot kroppen, mycket obehagligt. Nu är det någon sorts omvändning, ljus, en pulserande vibration. Jag försöker hålla mig lugn och inte visa för mycket, vilket går på tvärs med att skriva sånt här för Mannen läser bloggen då och då, kanske vill jag att han ska förstå att jag upplever saker annorlunda just nu. Men jag kan inte tjata på honom nu när han har ont, så jag får ta hand om det här själv. Handdukarna och tvätten är bara försök att kanalisera kraften till något jordnära, något att ta på. 

Har svårt att hålla uppmärksamheten på något, tv:n är för trist, zappar runt mellan fönstren på datorn men hur länge kan man göra det, läsa är kört, ska inte göra av med mer pengar, vet inte vad jag skulle måla, men det kanske jag borde imorgon, nej jag ska inte gå ut och gå på avsides parkvägar en lördagkväll, det lämnar jag åt hundägarna. Fan, bara en massa "ska inte". Och jag ska definitivt inte göra det jag har i huvudet precis hela tiden. 

Ska inte skriva mer heller, får ändå inte ur mig innehållet i mina tankar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar