torsdag 21 juli 2011

Ljuspunkt

Träffade en kompis igår och det var supertrevligt. Hon är så glad och positiv, samtidigt som vi kan snacka om jobbiga saker (hon är också bipolär). Skönt att ha lite socialt umgänge som inte bara suger musten ur en. Hon är inspirerande, trots att hon är väldigt sjuk ibland så har hon pluggat nu ett år på universitetet och har framtidsplaner. Vi bor en bit ifrån varandra men ska nog snart ses igen.

Fick ett papper från psykvården om att jag snart ska kallas till en intervju inför bipolärgruppen jag ev. ska gå i denna höst. Jag visste inte att man skulle intervjuas innan, det låter hemskans seriöst. Men det är kanske bra att de som går i gruppen är motiverade. Nåväl, det är trevligt att se att planen inte var bortglömd, jag är rätt paranoid med att tro att vården inte ska komma ihåg mig, att folk klickar i fel ruta på datorn och lägger papper i fel hög. Jag vet inte varför jag är så pessimistisk, det är sällan sånt har hänt mig. Kanske utgår jag bara från mig själv och hur jag klantar till det ibland! ;)

Idag ska jag verkligen bara slappa. Kanske gå ner till en bokhandel och se om de har någon söt Willow Tree figur till kompisen ovan (jag fick en fin ljuslykta av henne). Imorgon är det full fart på det artiga umgängeslivet igen så det gäller att ladda!

6 kommentarer:

  1. Paranoia (lite eller mycket) e inte kul. Just nu härjar nån j*a m-sjuka i stan. Vad händer då? Jo min fobi och panik triggar igång i full gallopp. Proppar i mig vitpepparkorn och bifolac. Dricker Proviva och Actimel. Tvättar händer som en galning. Helt sjukt med tanke på att jag själv inte varit m-sjuk sen jag var 12!!!!! Hur kan skiten då bli en fobi så jag blir nojjig som f*n? Totalt ologiskt... precis som att nån skulle lägga dina papper i fel hög. Jag hatar verkligen att va "sjuk". Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Precis sådana vänner ska man omge sig med. Skönt att du har henne.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag misstänker att det kan räcka med en enda utlösande händelse om man har inbyggd känslighet för att bli orolig. Sedan får det ett eget liv. Logiken kan skrika så högt den vill, man lyssnar ändå inte. Ja, usch vad tröttsamt!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. My - visst blir man glad när man plötsligt träffar på ett guldkorn. Jag tycker att jag har fina vänner på nätet men inte så många irl, så jag blir glad när de dyker upp.

    Kram!

    SvaraRadera
  5. bipolär gruppen, det lät intressant. :D

    SvaraRadera
  6. PrinsessanCarro - det ska tydligen vara information och övningar och att få dela erfarenheter i grupp. En kompis gick den i våras och tyckte det var jättebra. Jag hoppas det blir av.

    SvaraRadera