måndag 12 oktober 2009

Ordletande

Mår bra idag. Väldigt bra. Hur jag nu ska kunna förklara det för Mannen när jag var ett sånt tvättäkta psykfall igår. Känns som att jag är skyldig honom en förklaring på ett och annat, men det är svårt för mig att se vad jag behöver klargöra i mitt beteende och mina tankar om jag inte råkar få precis rätt frågor, inte ovilja från min sida utan bara att jag inte alltid fattar vad andra inte fattar, och heller inte alltid kan formulera det som är bilder och intryck i min hjärna, snarare än något verbalt. Men Mannen förtjänar att inte bli utesluten.

Tvärvägrade psykakuten igår och det är jag glad för. Jag är inte ett dugg suicidal så vad skulle de ha gjort? Gett mig en Atarax och en klapp på huvudet? Det kan jag göra själv utan att sitta tre timmar i ett läskigt väntrum först.

Det är intressant att inte ha så många ord fast man har många tankar. Jag ska gå och göra lite praktiska, här-och-nu saker.

4 kommentarer:

  1. Ja, vad kan psykakuten göra? Jag har mått dåligt, men vad är det för vits att åka in? Ta en Oxascand och hyperventilera kan jag göra hemma i sängen.
    Skönt att höra att du mår bättre -ha en fortsatt bra måndag!

    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Jag är glad att du mår bra. Och jag hoppas att du för njuta av det, utan att annat kommer och stör.

    Hoppas att det gick bra med dina praktiska saker!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Även jag är glad att du mår bra. Försök hålla kvar den känslan (som en typisk DBT-behandlare hade sagt haha) Vet ju själv hur svårt det kan vara.
    Du förtjänar verkligen att må bra och njuta av varje sekund.
    Många kramar

    SvaraRadera
  4. Miriam, Charlyene, Maria - tack för era snälla ord och kramar!!

    Äsch, jag kan ju inte lura mig själv, jag mår bra nu men endera minuten kraschar jag, det är så jag lever, men jag har roligt så länge det varar.

    Och det blev tvätt och disk och äppelpaj och bröd, så lite praktiskt fick jag gjort!

    SvaraRadera