onsdag 25 maj 2011

Regionalintresse2

Som tidigare omtalats har jag en fejd med Region Skåne. Imorse kom jag till slut fram på telefon. Ett långt lite virrigt samtal ledde till att hon skulle skicka över ärendet till en kollega med högre behörighet att komma in i datasystemet, och som sedan skulle ringa mig under förmiddagen. Inte f-n ringde någon. Vid 15.00 lyckades jag komma fram igen, efter några försök, men hon som svarade då kunde inte se något på mitt personnummer. Hon sa att de hade haft så väldigt många telefonsamtal idag så de hade nog inte hunnit. Håhå jaja. Hör jag inget från dem imorgon skulle jag höra av mig igen. Får se hur lätt det blir. Annars bussar jag Mannen på dem, han kan vara mycket mer aggressiv än jag.

Har suttit hemma hela dagen ifall de skulle ringa, även om det är på mobilen så behövde jag ha alla papper tillgängliga. Men det vara iofs en bra ursäkt för att inte gå ut i det väldigt blåsiga vädret. ;)

8 kommentarer:

  1. Sv. Tack...och ja, det är jättekul faktiskt med ny kamera. Mycket att lära sig bara, men det får ta sin lilla tid som med allting annat.

    ...Ibland är det bra att finna lite ursäkter, och dessutom det var ju blåsigt så det skrek om det. Hoppas det löser sig med telefonsamtalet och allt som hör dit idag. Skönt att få sådant avklarat så fort som möjligt...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. My - roligt med nya leksaker!

    Nu får de banne mig ringa snart, jag börjar bli ännu surare.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Typiskt alltså - att man sitter där och väntar på att någon landstingsanställd ska ringa - man vill ju inte lämna telefonen ifall människan ringer just då. Hoppas du fick samtal idag och kan reda ut alla siffror. Kram!

    SvaraRadera
  4. Miriam - nej, inte fick jag något samtal idag inte. Suck. Jag hatar sånt här, att ringa och klaga, men det är utan tvekan jag som har rätt och de som har fel, det ser man bara man läser innantill.

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Åh, jobbigt med den där räkningen. På dom bara! Ge dom vad dom tål! Ge dom på moppen =)
    Kramkram

    SvaraRadera
  6. Jag vill bo där med maken en helg..
    Gå runt i parken på kvällen, lyssna på vargarnas yl..
    Ta skidliften upp till toppen dagen efter, ligga på en filt och kika på moln:)
    Bara vara

    Trevlig helg vännen

    SvaraRadera
  7. Maria - det ska nog ordna sig, tror jag.

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Carola - ja, det verkar väldigt speciellt.

    Kram!

    SvaraRadera