måndag 23 maj 2011

Andlöst

Landar lite lugnare idag. (Fy f-n vad jag tappar bort stavelser och ord idag, måste använda stavningskontrollen. Suck.) Såg t.o.m. till att komma iväg och ta ett cellprov, duktiga mig.

Jag har fått tio röda rosor av Mannen. :)

Känns som om jag vandrar på vår-is. Hur länge ska det hålla? Jag som är så dålig på att hålla andan.

2 kommentarer:

  1. Något är fel i min feed för jag har missat dina tre senaste inlägg. Så kan det gå...

    Det är jäkligt kallt under vatten i vårisen. Och om om luft. Inte en plats en vill befinna sig på (drömde förövirgt om is och vatten inatt...)

    Jag vet att jag har frågat detta tidigare, men förlåt, mitt minne fungerar inte som det ska: Vad händer om du tar antidepp? Blir du hypo och mixad så som jag blir? Eller det kanske inte alls fungerar att blanda antidepp och lithium...

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Får se om denna kommentar går att skicka, Blogger har haft hicka idag.

    Jag har tagit 3 SSRI samt Efexor (SNRI) med samma resultat: insomnia, ångest av typen klättra ur skinnet, dödstankar. Som en mixad period för mig. Tror jag slog över till hypo också av Zoloft, en kompis hälsade på mig på sjukhuset och sa att hon inte fattade att jag kunde vara inlagd för depression, jag var ju den gladaste människa hon träffat på länge. Var ute och åkte motorcykel och paddlade kanot med en medpatient (promenader var för tråkigt).

    En antidepp som dock fungerade ett tag var Edronax (NRI). Tills jag slängde medicinerna... när jag sedan började med Edronax igen hade den knappt någon effekt. Har hört på nätet att sånt kan hända med flera mediciner om man slutar.

    Det är nog inte helt ovanligt med antidepp+litium. Enligt FASS finns det rapporterade fall av serotonergt syndrom vid blandning av litium med SSRI, men tydligen inte så vanligt att det direkt avråds från.

    Riktigt deprimerad har jag sällan varit sedan jag började med Lamotrigin, smågrinig kan jag vara men inte den där kravla-runt-på-botten-känslan. Så länge jag tar mina piller alltså. ;)

    Kram!

    SvaraRadera