torsdag 19 maj 2011

Gäspning

Inte så mycket att säga. Vardagstjafs. Fixat håret. Hängt med Mannen när han skulle på jobb i Hässleholm, så nu har jag sett den lilla relativt charmlösa staden. Skulle ha haft läkarsamtal i tisdags men det blev inställt, har inte hört något ännu om när det blir istället.

Sover hipp som happ. Igår 10 timmar på natten, en timme på för- och en på eftermiddagen, sedan 9 timmar inatt, och jag sitter här och gäspar. Vill kura ner mig under täcket en stund till.

4 kommentarer:

  1. Tack fina människa =) Jo jag har haft en rent helvete men nu ser jag till att ha det rent underbart =) Ibland funkar det och ibland inte men så är väl livet.
    Åh, jag önskar jag kunde sova så mycket om nätterna. Har varit vaken sen kl. 04.30 imorse *suck* hur bär du dig åt? fast för mycket sömn är ju inte heller så bra. Lagom är det bästa!
    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Vardagstjafs är iofs ganska trevligt. En liten stund av relativ stabilitet istället för kaos.

    Blev håret bra?

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Maria - jag har precis sovit 2,5 timmar till! :-o Det är troligtvis en medicin som gör det, jag blev sömnig redan när jag tog halva dosen mot vad jag tar nu. Men men, den hjälper mot annat.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Charlyene - ja, det är faktiskt rätt skönt. Håret är fortfarande relativt ljust (fast lång ifrån blont) men mer kopparrött än orange som jag hade innan. Är jättenöjd!

    Kram!

    SvaraRadera